Δήμος Ξηρομέρου: Η Δημοκρατία στο απόσπασμα

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
SONY DSCΛυπούμαι πολύ, που ο κύριος Σαμαράς επιλέγει για άλλη μια φορά, να κρυφτεί πίσω από τα προβλήματα και από τους πολίτες του. Λυπάμαι γιατί ως Δημοτικός Άρχοντας που κλήθηκε από τους Δημότες του με δημοκρατικές διαδικασίες, μέσω εκλογών, να τους υπηρετεί, επιλέγει να στέλνει στα δικαστήρια τους πολίτες – Δημότες του  που εκφράζουν δημόσια την άποψή τους για θέματα που αφορούν το Δήμο μας.
     Η αδυναμία του να αντικρίσει κατάματα τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο μας και να αντικρούσει δημόσια τα γραφόμενά μου και ο φόβος του για εμφάνιση και άλλων φωνών που θα αμφισβητήσουν το έργο του αλλά και τις ικανότητες του ιδίου, τον κάνει να παίρνει αποφάσεις πανικού και αντιδημοκρατικές.
 Η απόφασή του να με στείλει στα δικαστήρια, για άλλη μια φορά όπως λέει, έχει χαρακτηριστικά αντιδημοκρατικής πολιτικής , αυταρχικής συμπεριφοράς, με στόχο τον εκφοβισμό και την κατατρομοκράτηση του πολίτη.
     Κατά τον κύριο Σαμαρά, ο πολίτης θα πρέπει να είναι ραγιάς, υπόδουλος, υποταγμένος στο χαρέμι του και πρόθυμος να χορέψει τον χορό που αυτός θα επιθυμήσει. Για τον κύριο Σαμαρά ο Δήμος είναι οικογενειακή του επιχείρηση (Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος είναι ζευγάρι άλλωστε), και οι πολίτες του νομίζει ότι είναι υπάλληλοί του. Δυστυχώς για τον ίδιο, η πλειοψηφία των πολιτών δεν δέχεται αυτό τον ρόλο και αντιστέκεται.
     Η μήνυση προς το πρόσωπό μου, είναι μήνυση κατά της Δημοκρατίας, της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και των απόψεων. Είναι μήνυση κατά των δικαιωμάτων του πολίτη να συμμετέχει στα κοινά και να ασκεί κριτική στα δημόσια πρόσωπα και στις αποφάσεις τους.
     Ο κύριος Σαμαράς στέλνει τα δημοκρατικά δικαιώματα του πολίτη, στο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.
ΜΗΝΥΟΜΑΙ, ΔΙΟΤΙ  : ¨ Δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις¨
    Διότι δεν υπέκυψα στο σύστημα Σαμαρά και Σια και δεν προσκύνησα
    Γιατί ασκώ τα δημοκρατικά μου δικαιώματα.
Γιατί είμαι ΄΄επικίνδυνος΄΄ για το σύστημα Σαμαρά και ΣΙΑ που λυμαίνεται τον              τόπο  επί  δεκαπενταετίας.
Γιατί έχω καθαρό ποινικό και κοινωνικό μητρώο (καθαρό κούτελο)
    Γιατί είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, δημοκρατικός,  ενεργός πολίτης.
    Διότι έχω άποψη, έχω γνώμη και την εκφράζω δημόσια
    Γιατί   ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ,ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ
Δεν φοβάμαι κύριε Σαμαρά. Και καλοδεχούμενη και η μήνυση και το απόσπασμα. Εξάλλου στη δωδεκαετή Δημαρχία σας είναι το μοναδικό επίτευγμα που θα καταγράψει η ιστορία «ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ»
Σήμερα μηνύομαι εγώ… Αύριο φίλε συνδημότη μήπως έρθει η σειρά σου; Σκέψου το… 

Καλή νύχτα κύριε Σαμαρά των δικαστηρίων . Η τρομοκρατία σας δεν με τρομάζει και να περιμένετε πολλές αποκαλύψεις στο επόμενο διάστημα
Παναγιωτης Ηλ. Χολης
Ελεύθερος… προς το παρόν ,   πολίτης

Σχόλια