Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ ΜΕ 0-1

Την πρώτη της εντός έδρας ήττα στο Πρωτάθλημα γνώρισε η Μεδεών Κατούνας από την γειτονική Αναγέννηση Στάνου με 1-0. Οι γηπεδούχοι σε καμιά περίπτωση δεν έπεισαν με την απόδοση τους και το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να θεωρείται ''Δίκαιο''.
Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση άνηκε για την Μεδεών. Στο 10' ο Μαυρομμάτης Κ. βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε τον πρώην τερματοφύλακα της Μεδεών και νυν της Στάνου , Σίμο ωστόσο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα ο Γουρούνας ερχόμενος από αντικανονική θέση έσπρωξε τελευταίος την μπάλα και ο βοηθός τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ.Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Γουρούνας ήταν πρωταγωνιστής, όταν επιχείρησε ένα αδύναμο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής παρόλα αυτά ο Σίμος μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.Στο 25' η Μεδεών απειλησε ξανά αυτή την φορά με στημένη φάση. Ο Σεραφής εκτέλεσε το φάουλ,ο Ζωγάκης έπιασε την κεφαλιά η οποία ήταν αδύναμη να νικήσει τον Σίμο. Η Στάνου προσπαθούσε με κάποια μακρινά σουτ να δημιουργήσει ευκαιρίες με πιο αξιοσημείωτη ένα σουτ του Καρακώστα το οποίο έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μπουμπούλη (34').
Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Καρακώστα(71'). Αμέσως μετά λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0 όταν ο Ντίνος προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό σουτ να νικήσει τον τερματοφύλακα Μπουμπούλη, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.Στο 78' η Μεδεών έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Νεοφώτιστος Σ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 
Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν μετά την αποβολή τουΝεοφώτιστου καθώς έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες να φέρουν στα ίσα το παιχνίδι πρώτα με τον Μαλακάσακαι στη συνέχεια με τον Σεραφή να μην μπορούν να νικήσουν τον Σίμο. Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου σημειώθηκε η φάση που στιγμάτισε την αναμέτρηση καθώς ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ της Κατούνας. Ο Μαυρομμάτης Κέστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Τζαβίδη ωστόσο ο βοηθός Ξηροκώστας σήκωσε την σημαία υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον παραλίγο σκόρερ. Αυτή η φάση προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων εντός και εκτός γηπέδου.

ΜΕΔΕΩΝ : 1.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ 2. ΜΟΥΧΑΣ 3.ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ 4.ΖΩΓΑΚΗΣ 5.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ 6.ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ 7. ΜΠΡΑΚΑΗ 8.ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ Σ. 9.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Κ 10.ΣΕΡΑΦΗΣ 11.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ (ΤΖΑΒΙΔΗΣ)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : 1.ΣΙΜΟΣ 2.ΜΠΙΣΤΙΝΤΖΑΝΟΣ Α.(ΝΤΑΛΑΚΟΣ Ι.) 3.ΜΠΙΣΤΙΝΤΖΑΝΟΣ Χ 4.ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ 5.ΤΣΙΛΙΚΗΣ Γ 6.ΝΤΙΝΟΣ 7.ΚΟΝΤΟΣ 8.ΤΣΙΛΙΚΗΣ Θ. 9.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ 10.ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗΣ 11.ΝΤΑΛΑΚΟΣ Θ (ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ).
Επιμέλεια : Σεραφής Λεωνίδας,Κούπλας Επαμεινώνδας

Σχόλια