Παναιτωλικός στην έδρα του μόνο για νίκη


sup-skoda-panaitolikos17
Το Αγρίνιο αλώθηκε, αλλά ακόμα στο πρωτάθλημα κρατάει το ρεκόρ του. Ο Ατρόμητος έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει φέτος τον Παναιτωλικό εκτός έδρας, όμως στη Super League οι νεοφώτιστοι δείχνουν άλλη δυναμική στο σπίτι τους. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες στο ορμητήριο τους, στο οποίο έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ, κάτι που καμία άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα δεν έχει κατορθώσει. Η άμυνα του Παναιτωλικού, όμως, δείχνει στο τελευταίο διάστημα να μπάζει νερά, αφού απ’ τα συνολικά 13 γκολ που έχει δεχτεί στη σεζόν τα εφτά είναι στα τελευταία τρία παιχνίδια! Ο Πανιώνιος ψάχνει νίκη μετά από δύο άνομβρες αγωνιστικές και πρέπει να τα καταφέρει χωρίς τον… Κούτσι, ο οποίος ήταν ο σκόρερ των κυανέρυθρων πριν δύο χρόνια και στις δύο νίκες επί του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα. Η παράδοση στο Αγρίνιο είναι έτσι κι αλλιώς υπέρ του Πανιωνίου, που έχει χάσει μόλις μια φορά σε εφτά ματς.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 9/12, 19:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Παναιτωλικού
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1, Ξάνθη-Παναιτωλικός 3-1, Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 3-0 / Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-1, Λεβαδειακός-Πανιώνιος 2-0, Πανιώνιος-Ξάνθη 0-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,62 Χ: 3,93 2: 7,10
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Κάκος, Βασιλειάδης, Μαγιάνης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Μελισσάς (τιμωρ.), Μπικέι (τιμωρ.), Σφακιανάκης (τραυμ.), Πόι (τραυμ.), Μπελόν (τραυμ.), Κουτρομάνος (τραυμ.) -
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου και σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα δε θα υπήρχε θέμα. Επειδή, όμως, στην Ελλάδα τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται και οι τρεις αποτυχίες θεωρούνται λόγος απόλυσης, ίσως και σε περίπτωση κακού αποτελέσματος τη Δευτέρα να τεθεί θέμα Μάκη Χάβου. Οι Αγρινιώτες έχουν δύο συνεχόμενες βαριές ήττες στο πρωτάθλημα, μια ήττα στο κύπελλο που σημαίνει αποκλεισμό και ίσως το ποτήρι αρχίζει να ξεχειλίζει.
* Η ερμηνεία για τις ελληνικές σειρές είναι η εξής:
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: Ώρα και μετάδοση
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Προηγούμενα αποτελέσματα
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: Στοίχημα
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Διαιτητές
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Απουσίες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το γεγονός του αγώνα

Σχόλια