Πολλά αδικήματα, πολλές συλλήψεις χθες

Ναρκωτικά, απαγωγή και φυγόποινοι!
Πλούσιο ήταν χθες το αστυνομικό δελτίο της ευρύτερης του Αγρινίου περιοχής καθώς κατέγραψε πολλές συλλήψεις για πολλά αδικήματα. Από κατοχή ναρκωτικών έως και… εκούσια απαγωγή.
Ο απαγωγέας ήταν Ρομά που απήγαγε ανήλικη ομόφυλη του με τη θέλησή της. Το συμβάν έγινε προ ημερών ενώ ο νεαρός Ρομά συνελήφθη χθες το απόγευμα, δεδομένου πως πρόκειται για διαρκές αδίκημα.
Για ναρκωτικά παράλληλα σημειώθηκαν τρεις συλλήψεις. Από την ΟΠΚΕ της Α.Δ. Ακαρνανίας  συνελήφθη ένας 24χρονος επειδή κατείχε 4,3 γραμμάρια χασίς. Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου συνελήφθησαν ένας 29χρονος και ένας 38χρονος  που βρίσκονταν μαζί και  κατείχαν ναρκωτικά χάπια, τέσσερα βουλπεγκαλ (ένα και τρία αντίστοιχα) και ένα βουπρενορφίνης. Ένας εξ΄ αυτών στην κατοχή του είχε και μαχαίρι.
Από την Ασφάλεια Αγρινίου συνελήφθη ένας  54χρονος καθώς σε κυλικείο που διατηρεί σε χώρο ψυχαγωγίας είχε εγκαταστήσει παράνομα δύο ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα.
Συνελήφθη επίσης το πρωί 30χρονη αγρινιώτισσα καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου  για φυλάκιση 30 μηνών για απάτη. Για καταδικαστικές αποφάσεις συνελήφθησαν και μια 61χρονη Βουλγάρα και ένας 72χρονος στην Αμφιλοχία.  Στη Στράτο εξάλλου συνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομες εργασίες σιδηροκατασκευής. ‘Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου.

Σχόλια