ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS Διευκρινήσεις για την συνεργασία κας Ντίνας Σαμαρά} με τον κ. Παναγιώτη Στάϊκο


Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε λίγα πράγματα σχετικά με το κομμάτι του κειμένου μας «Ακούγεται τελευταία, πιθανή συνεργασία της {κας Ντίνας Σαμαρά} με τον κ. Παναγιώτη Στάϊκο, τον πρώην Δήμαρχο Αστακού, ο οποίος αν άλλαζε το εκλογικό σύστημα σίγουρα θα κατέβαινε μόνος του. Επίσης ακούγεται για συνεργασία μαζί της και το όνομα του γιατρού κου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, ο οποίος και αυτός αν άλλαζε το εκλογικό σύστημα, σίγουρα θα κατέβαινε μόνος του. Γενικά αφού το σύστημα δεν άλλαξε, οι συνεργασίες είναι μονόδρομος και σχεδόν επιβεβλημένες.»
Οι εκλογές ως γνωστόν πλησιάζουν, και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις συζητιόνται από αρκετούς δημότες τα τεκταινόμενα, οι πιθανοί συνδυασμοί και γενικά το τι πρόκειται να γίνει εν όψει των εκλογών. Επειδή λοιπόν και εμείς ζούμε και κινούμαστε μέσα στην κοινωνία γίναμε γνώστες της περίπτωσης πιθανής συνεργασίας της κας Σαμαρά με τον κ. Στάϊκο και τον κ. Τριανταφυλλάκη. Αυτό μεταφέραμε, χωρίς να εκφράσουμε σιγουριά αλλά λέγοντας απλά ακούγεται, και για του λόγου το αληθές..., από εμάς το ακούσατε πρώτη φορά; Δεν το έχετε ξανακούσει έξω που συζητιέται; Δεν λέγετε από πολλούς δημότες, ιδιαίτερα του Αστακού, ότι ο κ. Στάϊκος θα μπορούσε να συνεργαστεί και με την κα Σαμαρά μιας και στις προηγούμενες εκλογές στήριξε με τον τρόπο του τον κ. Πυθαγόρα Σαμαρά;
Άρα για το «αυτοί που σας μετάφεραν τις πληροφορίες», που αναφέρει στην αρχή ο κ. Στάϊκος, τον οποίο σεβόμαστε και απολύτως τίποτα δεν έχουμε μαζί του, θα πούμε ότι μας μεταφέρθηκε μέσω συζητήσεων από την κοινωνία.
Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη ανάρτηση που είχαμε κάνει σχετικά με τις δημοτικές εκλογές (δείτε εδώ), για τον κ. Στάϊκο είχαμε πει επί λέξη τα παρακάτω, και πάλι αυτοί που μας μετέφεραν και τότε τις πληροφορίες, ήταν οι συζητήσεις μέσα στην κοινωνία. Να τι είχαμε γράψει:
«Επίσης μία εν δυνάμει υποψηφιότητα, που κατά την γνώμη μας θα παίξει πολύ δυνατά και που μπορεί να εκφράσει το χώρο της νυν αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι αυτή του πρώην Δημάρχου Αστακού κ. Παναγιώτη Στάικου. Ο γιατρός κ. Στάικος, όπως θυμόμαστε και στις προηγούμενες εκλογές επεδίωξε να είναι υποψήφιος και ουσιαστικά αποσύρθηκε τελευταία στιγμή. Νομίζουμε ότι είναι πολύ πεισματάρης για να κάνει πάλι πίσω και θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να δώσει το παρών στη μάχη για το Δημαρχιακό θώκο.»
Άρα λοιπόν για ότι γράψαμε εμείς παίρνουμε την ευθύνη, και ο σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε τους δημότες ποιες διεργασίες λαμβάνουν χώρα εν όψει των δημοτικών εκλογών. Οι πηγές μας είναι ο απλός κόσμος και άλλοτε δικαιωνόμαστε, και άλλοτε, όπως στην περίπτωση του κου Στάϊκου, όχι. Βέβαια για μία απλή ενδεχόμενη συνεργασία μιλήσαμε δεν κατηγορήσαμε ούτε ψέξαμε κάποιον νομίζουμε. Ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα καλή επιτυχία στον κ. Στάϊκο και στον κ. Τρανταφυλλάκη τον οποίον συμπαθούμε ιδιαίτερα και το γνωρίζει και πάντα στην διάθεση τους να προβάλουμε τις θέσεις του συνδυασμού τους.

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με την ΥΓΕΙΑ πρώτη
και όλα τα άλλα δεύτερα

Σχόλια