Καλεί η ΠΑΕ Παναιτωλικός στο φιλικό για την Αναστασία


pan-panai-anastasiaH ΠΑΕ Παναιτωλικός σε συνεργασία με την ΕΠΣΝΑ διοργανώνουν αύριο Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στο γήπεδο Παναιτωλικού, φιλικό αγώνα μεταξύ της ομάδας Κ20 και της Μικτής Νέων της ΕΠΣΝΑ, με ώρα έναρξης 3.00 το απόγευμα. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στην πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση της 7χρονης Αναστασίας, προκειμένου ΑΜΕΣΑ να μεταβεί στις ΗΠΑ για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας και τον κίνδυνο να χάσει την όρασή της.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι για ακόμα μία φορά να δείξουν την ευαισθησία τους, με την ηθική και υλική στήριξη της προσπάθειας. Ας γεμίσουμε το γήπεδο για να δείξουμε με την παρουσία μας ότι είμαστε στο πλευρό της. Ας συνεισφέρουμε με όποιο ποσό ο καθένας μπορεί, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα του ταξιδιού και της νοσηλείας και σύντομα η Αναστασία να επιστρέψει κοντά μας υγιής.
Από τη 1.00 μ.μ. θα είναι ανοικτή η μπουτίκ του Παναιτωλικού ΠΑΝsport, η οποία θα διαθέσει για την ενίσχυση του σκοπού το 10% των εισπράξεών της τις μέρες που θα λειτουργήσει έως και την αναχώρηση της Αναστασίας για τις ΗΠΑ. Κυκλοφορούν κουπόνια ενίσχυσης στην τιμή των 3 ευρώ, με την αγορά των οποίων βοηθούμε να υλοποιηθεί ο στόχος μας. Ταυτόχρονα ο καθένας μπορεί να καταθέσει την οικονομική του βοήθεια στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει ο Σύλλογος Δασκάλων στην Attica Bank με αριθμό 57237198.
agrinionpress

Σχόλια