Είπαν τα χρόνια πολλά σήμερα οι δυο μόνιμοι Αντιδήμαρχοι Φερεντίνος - Γούδας στην Κατούνα αλλά οι λογαριασμοί νερού παρέμειναν όπως ήταν… έπεα πτερόεντα!!!


Όλοι θυμούμαστε την προτελευταία επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας που έγινε στην Κατούνα και τουςαγανακτισμένους κατοίκους της Δημοτικής ενότητας Μεδεώνος που διαμαρτυρόταν για τους λογαριασμούς του νερού που για πρώτη φορά ήρθαν από το Δήμο τόσο αυξημένοι.
Εκεί αναγκάστηκε ο αντιδήμαρχος Φερεντίνος να κάνει δήλωση δημόσια πωςθα επανεξετάσει το θέμα μέσα σε 15-20 μέρες και ότι το θέμα θα λυθεί γι’ αυτό να κάνουν  όλοι υπομονή.
Όλα αυτά φυσικά αποδείχτηκαν έπεα πτερόεντα (λόγια του αέρα) και των εντυπώσεων…
Σε επικοινωνία που είχαν οι συνδημότες μας με το Δήμο για την εξέλιξη και την υπόσχεση αυτή πριν την λήξη και την πληρωμή των λογαριασμών του νερού, κανένας δεν ήξερε τίποτα.
Οι λογαριασμοί πληρώνονται κανονικότατα πλέον από τους κατοίκους ενώ  ενημερώνουμε όσους δεν έχουν πληρώσει ακόμη να το κάνουν διότι δεν θα μπορούν να πάρουν σε λίγοφορολογική ενημερότητα και ότι θα τους πληρώσουν φυσικά με προσαύξηση μιας και έληξε η ημερομηνία στις 31/12/2013. Ενώ ήδη ετοιμάζονται οι λογαριασμοί του δευτέρου εξαμήνου οι οποίοι θα έχουν μέσα και τους καλοκαιρινούς μήνες, μιας και θα είναι αυτοί του δευτέρου εξαμήνου από 1/7/2013 έως 31/12/2013.
Σε μια έρευνα που κάναμε μέσα από επιστολές και διαμαρτυρίες συνδημοτών διαπιστώσαμε πως όλα με τους λογαριασμούς του νερού είναι ένα «μπάχαλο».
Καλή χρονιά λοιπόν με τους νέους λογαριασμούς νερού !!!!!!
Έρχονται και τα τέλη νεκροταφείου. 

Σχόλια