Παναγιώτη Στάϊκος: Η ΑΡΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ

         Για το πρωινό περιστατικό στο Δημαρχείο Ξηρομέρου ο π. Δήμαρχος Αστακού και Γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας:

     Για μένα η όποια παρεξήγηση  με τη κυρία Σαμαρά θεωρείται λήξασα,από  την στιγμή που  μπροστά στον κοινό μας  φίλο κύριο Βαγγέλη  Χολή  διέψευσε, τα όσα  προσέβαλαν την τιμή και την αξιοπρέπεια της οικογένειάς μου και εμού. Για  μένα  πλέον  δεν υφίσταται κανένα  θέμα.
       Θέλω  να τονίσω, ότι θα κάνω το παν σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για να υπάρξει κλίμα ευγένειας, ευπρέπειας, γόνιμου και δημιουργικού διαλόγου. Μακριά από μας τα χτυπήματα κάτω από την μέση.......

 
    Για μας οι επικεφαλής των συνδυασμών θα είναι συνυποψήφιοι και όχι εχθροί.  Θα σεβαστούμε ως κόρην οφθαλμού την οικογενειακή,  την προσωπική ζωή, τη τιμή  και την αξιοπρέπειά τους, την κοινωνική και πολιτική διαδρομή τους .
     Αυτό σε  καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί  ως αδυναμία. Όποιος διανοηθεί να θίξει την τιμή και την αξιοπρέπεια  της οικογένειάς μου και  εμού  δεν θα πρέπει να ξεχνάει , πως εδώ το λεν Ξηρόμερο…

    Εξ’ άλλου Παιδιά της Κίνησης Πολιτών Ξηρομέρου  που σας αρέσουνε τα τραγούδια της Μαλάμος  θα πρέπει να ξέρετε  και ο Θουκυδίδης αναφέρει  τους Ξηρομερίτες ως αεί  Σιδηροφορούντες. 
     Σας εύχομαι ολόψυχα να  ξεκολλήσετε  από το 2,5% που είχατε πάρει στις δύο προηγούμενες εκλογές  και  να το κάνετε τουλάχιστον 3%!!!

Αστακός 29/1/2014   
Με τιμή
Dr  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Σχόλια