Τεράστια νίκη της Αναγέννησης εκτός έδρας στο ντέρμπι με την Τρύφου


Με μεγάλη νίκη ξεκίνησε το νέο έτος η νεανική ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ. Στο ντέρμπι των πρωτοπόρων μέσα στην Τρύφου και μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει την ομώνυμη ομάδα με 2-3 και να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας στον τρίτο όμιλο.

Η Ομάδα μας σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα παρά το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων κατάφερε με την παλικαρίσια και σπουδαία εμφάνιση όλων των παιδιών να αποδράσει με το σπουδαίο τρίποντο πιάνοντας κορυφή, ξεπερνώντας την ομάδα της Τρύφου κατά ένα βαθμό.

Το ματς ξεκίνησε με γρήγορο γκολ από την πλευρά της Αναγέννησης μόλις στο 8ο λεπτό με τον νεοαποκτηθέντα Ταφάνι Ολσι με κεφαλιά. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξεπερνώντας το πολύ δυνατό έως σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, έβαλαν την μπάλα κάτω και δημιούργησαν τρεις ακόμα πολύ μεγάλες και κλασικές ευκαιρίες να καθαρίσουν το παιχνίδι πολύ νωρίς. Πρώτα με τετ-α-τετ του Κοτρότσου που πλάσαρε ξυστά άουτ, μετά με τον 99αρη Γεωργούση Σπύρο που σε κενό τέρμα σούταρε και ο αντίπαλος αμυντικός με το χέρι έβγαλε την μπάλα κόρνερ; και τέλος με τον Αλσρανίδη που δεν πρόλαβε να πλασάρει τον τερματοφύλακα της αντιπάλου.




Και ενώ οι ευκαιρίες χάνονταν από τους φιλοξενούμενους η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει ύστερα από αδράνεια της άμυνας της Αναγέννησης. Οι μικροί της ομάδας μας δεν το έβαλαν κάτω και παίζοντας καλύτερα κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Αλσρανίδη Βαγγέλη ύστερα από λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα λίγο πριν λήξη το ημίχρονο.
 
Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε στους ίδιους ρυθμούς με τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας να πραγματοποιεί τρεις σπουδαίες απεκρούσεις κρατώντας την ομάδα του ζωντανή στο παιχνίδι. Και στο 75ο λεπτό η ψυχρολουσία της ισοφάρισης 2-2 ύστερα από λάθος του του τερματοφύλακα της Αναγέννησης. Παρά την ψυχρολουσία οι πιτσιρικάδες δεν το έβαλαν κάτω πίεσαν και στο 82ο λεπτό ξαναχτύπησε ο Ταφάνι Όλσι με κεφαλιά δίνοντας τη λύτρωση και την μεγαλειώδη νίκη με 2-3 στην ομάδα της Αναγέννησης.

Το τέλος του παιχνιδιού βρίσκει αγκαλιασμένους όλους τους ανθρώπους της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στο κέντρο του γηπέδου φωνάζοντας δυνατά Αστακός και αφιερώνοντας την τεράστια αυτή νίκη στο χορηγό της ομάδας ΠΑΝΤΑΖΗ Ν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ.



Όλοι διακρίθηκαν με πρωτεργάτη τον καλύτερο του γηπέδου ΤΑΦΑΝΙ ΟΛΣΙ τον αδιαπέραστο ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και όλους τους υπόλοιπους: ΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟ - ΚΟΥΝΑΔΗ ΒΑΣΙΛΗ - ΓΙΩΤΗ ΠΑΝΟ - ΣΚΟΥΤΕΡΗ ΟΔΥΣΣΕΑ - ΑΛΣΡΑΝΙΔΗ ΒΑΓΓΕΛΗ - ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΣΠΥΡΟ - ΤΡΙΑΝΤΗ ΓΙΩΡΓΟ - ΡΗΓΑΛΟ ΓΡΗΓΟΡΗ. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τον αρχηγό της ομάδας ΚΟΤΡΟΤΣΟ ΘΕΟΔΩΡΟ που αν και τραυματισμένος έδωσε μάχες και όταν χτυπημένος και ζαλισμένος βγήκε έξω δεν τα παράτησε αλλά μπήκε και συνέχισε κανονικά μέχρι το τέλος. Την αποστολή συμπλήρωναν ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΠΑΝΟΣ - ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ ΦΑΝΙΑΣ - ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ - ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ - ΠΛΙΑΜΕΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ - ΝΤΟΥΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ.

Η Διαιτησία του κου ΓΚΙΑΦΗ και των συνεργατών του άριστη και η διοίκηση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα συγχαρητήριά της τόσο στους εν λόγο διαιτητές όσο και στο σύνδεσμο Διαιτητών διότι τέτοιες καθαρές και σοβαρές διαιτησίες αναβαθμίζουν το ποδόσφαιρο και βοηθούν στην ανάπτυξή του

astakos news.

Σχόλια

  1. ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΆ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο Κ ΓΚΙΑΦΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου