Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δημοκρατίας Ξηρομέρου




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του Δήμου Ξηρομέρου(Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών), σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή στις 23 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11.00, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου στον Αστακό. 

Στην εκδήλωση, αναμένεται να παρευρεθεί και να μας τιμήσει με την παρουσία του, ως εκπρόσωπος του κόμματος και κεντρικός ομιλητής, ο βουλευτής Ν. Ηλείας και τ. Υφυπουργός κ. Γεώργιος Κοντογιάννης.

Επίσης αναμένονται να παρευρεθούν ο βουλευτής και τ. Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Καραγκούνης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και τέως υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, καθώς επίσης και άλλοι πολιτευτές και στελέχη του κόμματος.


Ο Πρόεδρος
Της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης
Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Ξηρομέρου

Γρηγόρης Μπόνης

Σχόλια

  1. Στους παρόντες στην εκδήλωση όπου έκανε διακριτικά "μυστικές" διερευνητικές επαφές αναθερμαίνοντας σχέσεις ετών υπήρξε και ο Φωτάκης Βασίλης. Άνθρωπος της Ντόρας που ακούγεται για θέση κλειδί στην Περιφέρεια. Άλλωστε ο Φωτάκης με τον Κοντογιάννη, Μπόνη και Π. Σαμαρά είναι παλιοί γνώριμοι!!!!
    Ο ρεπορταζάκιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου