ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ''Χριστόδουλος Παμπλέκης''


Σε ένα όμορφο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Ξηρομέρου «Χριστόδουλος Παμπλέκης», στις 9/02/2014 το μεσημέρι στο κέντρο «Βalsamico» στο Μπουρνάζι. Οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι τους γέμισαν ασφυκτικά το κέντρο και γλέντησαν ως αργά. 
Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που ευλόγησε ο πάτερ Βασίλειος Πόπης πρωθιερέας στον Άγιο Σπυρίδωνα Πειραιά. 
Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Μασαλής ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος.
Ο Σύλλογος δρομολόγησε και λεωφορείο από το χωριό όπου πολλοί συγχωριανοί ήρθαν στην εκδήλωση. Το λεωφορείο ήταν χορηγία της Αντιδημάρχου του Δήμου Ξηρομέρου κ.Κωστούλας  Κουμανδράκη Σαμαρά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:  Ο Πρόεδρος της Τ/Κ Μπαμπίνης θεόδωρος Ζαρκαδούλας οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ξηρομέρου Βασίλειος Μουρκούσης &Γιάννης Ζορμπάς, ο Αντιπρόεδρος της  Ο.Π.ΣΥ.Ξ.και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας τα ''Kόροντα'' Κώστας Γεωργούλας  , από την Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και τέχνης το μέλος του Δ.Σ.: Γεώργιος Μπαρμπαρούσης , από το Σύλλογο  Κατούνας Φίλλιπος Ακαρνάν  ο Βαγγέλης Κουτιβής, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Μάκης Ζορμπάς, από τον Σύλλογο Βασιλοπουλιτών η ''ΒΕΛΑ'' Ο Γιάννης Χολής, από το Σύλλογο Μοναστηρακίου Βόνιτσας  ο Διονύσης Πετρόπουλος

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους περευρέθηκαν και εύχεται καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. 

Δείτε foto:
foto: Σπύρος κων.Μπενέκος

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους δωροθέτες για τη λαχειοφόρο αγορά

Αγροκτήματα :  Μασσαλής Ι.Γεώργιος, Αμπελώνας Βρανά :Θανασούλας Γεώργιος, τον Κυριαζή Αλέξανδρο, Ταβέρνα τα ''Πλατάνια'' Φώτης Μπενέκος, Μάρκετ. Μπαρμπαρούση, τον Άρη Μπιτσώρη, ΠΑΕ Παναιτωλικός, καφέ -ψησταριά  Ζαρκαδούλας Θεόδωρος, Α.Ε.Μπαμπίνης, το μουσικό καφενείο Χρυσοβίτσα, το καφενείο  Γρίνος Γεράσιμος,τον Μπαρμπαρούση Γεώργιο

http://mpampini.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9.html?spref=fb


Σχόλια