Παναγιώτης Στάϊκος: «Η μπόχα κάποιων ξεπέρασε και αυτή των υπονόμων»

Εγώ στην μπόχα ,την λάσπη και την συκοφαντία απαντώ με στοιχεία και έγγραφα .

Έτσι λοιπόν όταν ανέλαβα το 1987 Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού , παρέλαβα το τέλος υπονόμων 3 χιλιάδες δραχμές τον χρόνο  και το 1994 το παρέδωσα 4 χιλιάδες δραχμές τον χρόνο ( και  με πληθωρισμούς τότε 24%  ουσιαστικά  σε πραγματικές τιμές το παρέδωσα λιγότερο από ότι το είχα παραλάβει .!!!......


  Το  2007  που ανέλαβα Δήμαρχος Αστακού  παρέλαβα  το τέλος υπονόμων 120 ΕΥΡΩ  και το πήγαμε  αμέσως  20 ΕΥΡΩ τον χρόνο  , πράγμα που γνωρίζουν  όλοι οι κάτοικοι του Αστακού  και προκύπτει και από τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου  μέχρι και το 2010 που παρέδωσα  ήταν 20 ΕΥΡΩ .!!!
       Τα περί 150 ΕΥΡΩ  είναι αισχρή συκοφαντία  και  δεν θα απολογηθώ εγώ για εκείνους που το πήγαν 150 ΕΥΡΩ.
Απέναντι στην μπόχα  κάποιων , οι οποίοι θέλουν να το παίξουν  και προοδευτικοί  που αγαπούν τον τόπο τους ( φίλε Ηλία για δικά σου παιδιά φαίνονται  από την γραφή τους . Τους καταδικάζεις αλήθεια ;)  παρουσιάζουμε  τις αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου .!!!
     Ή μήπως πιστεύουν ότι αυτή η μπόχα της λάσπης και της συκοφαντίας είναι Δημοκρατικός Διάλογος ;
      Ή μήπως πιστεύουν ότι θα πτοηθώ και θα λυγίσω ;
Tόσο  χαμηλό IQ έχουν που δεν αντιλαμβάνονται ,ότι μου κάνουν  δωρεάν διαφήμιση , γιατί έτσι λάμπει η αλήθεια .!!!
Φαίνεται όμως ότι δεν έχουν απλά  χαμηλό IQ , αλλά παρουσιάζουν   και  μια σοβαρή  Ψυχική  Διαστροφή . Είναι Ψυχανώμαλοι .!!!
 Μόνο που η σύγχρονη Ψυχιατρική δεν διαθέτει αποτελεσματικό φάρμακο για την Ψυχανωμαλία .!!!
 Έτσι  λοιπόν  εάν ένας ψυχοπαθής  , ο οποίος έχει το ακαταλόγιστο  λόγο της παράνοιας του  διαπράξει  ένα έγκλημα  , οι Ψυχίατροι και  οι Δικαστές του   αναγνωρίζουν ελαφρυντικά.  Εάν όμως  ένας Ψυχανώμαλος  βιάσει και  σκοτώσει μια γυναίκα , οι ψυχίατροι δεν του αναγνωρίζουν κανένα ελαφρυντικό , διότι θεωρούν ότι είχε πλήρη επίγνωση του εγκλήματος το οποίο  διέπραξε , με αποτέλεσμα οι Δικαστές  να τον στέλνουν ισόβια στην  φυλακή ή σε κάποιες πολιτείες στην Ηλεκτρική  Καρέκλα !!!
Να είστε σίγουροι κάποιοι Ψυχανώμαλοι ,  ότι ο λαός  του Δήμου Ξηρομέρου  θα σας  στείλει τον Μάη  στην δική του<< Ηλεκτρική Καρέκλα>> και δεν θα μπορείτε να ανοίξετε το στοματάκι σας ξανά, για  να βγάζετε μπόχα !!!
Εάν νομίζετε πως εσείς οι 3,4 ή 14  με τις χυδαίες προσωπικές επιθέσεις  εναντίον μου , πως αντιπροσωπεύετε την Κοινωνία των 14.000 κατοίκων του Δήμου Ξηρομέρου γελιέστε. Κάντε και κάνα Gallop   δίπλα σας.
Αστακός 6/2/2014
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Υ.Γ Από το πρόγραμμα  ΘΗΣΕΑΣ απορροφήσαμε 3,5 εκατομμύρια ΕΥΡΩ. 

Τέλος.




Σχόλια

  1. ΥΒΡΕΙΣ ,ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΒΡΕΙΣ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΗΔΕΝ. ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΟΙ ΕΣΚΑΦΕΣ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ? ΤΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΦΗΣΕ Ο κ ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ? ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΗΦΑΝΕΥΕΣΤΕ? ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΣΤΑΚΟΥ? ΠΟΣΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΤΕΙΩΝ ΤΟΥκ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑ? Η ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΤΟΥ κ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ? ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ. Ο ΚΑΘ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ,ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου