Αίολος - Χαρίλαος Τρικούπης 67 - 52 !!!

Με το ... αριστερό
Με το αριστερό  ξεκίνησε η ομάδα μας τη σειρά των αγώνων μπαράζ με αντίπαλο τον Αίολο Αστακού καθώς χθες το απόγευμα ηττήθηκε με σκορ 67-52 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αστακού.Έτσι η ομάδα του Αστακού προηγείται πλέον με 2-1 νίκες αποκτώντας προβάδισμα στη σειρά.
Το παιχνίδι επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του αθλητή της ομάδας μας Λάμπη Οικονομόπουλου, στο ζέσταμα. Στον αθλητή προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του Αστακού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε Νοσοκομείο της Πάτρας.
Με το σοκ από τον τραυματισμό νωπό στα πρόσωπα όλων το παιχνίδι ξεκίνησε μουδιασμένα  για την ομάδα μας. Νευρική στην επίθεση και παρα το γεγονός ότι αμυντικά ήταν καλή η ομάδα μας έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ  κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στους -8 (16-8). Ίδια εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο αφού η αστοχία στην επίθεση συνεχίστηκε και σε συνδυασμό με την απίστευτη ευστοχία του Σούρλα των γηπεδούχων (4/4 τρίποντα σε εκείνο το δεκάλεπτο) η διαφορά εκτοξεύτηκε στου 19 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου (38-19 σκορ ημιχρόνου) και όλα έδειχναν  ότι το σκηνικό του πρώτου αγώνα θα επαναλαμβανόταν.
Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η ομάδα μας έδειξε "μέταλλο" και κάνοντας ένα απίθανο τρίτο δεκάλεπτο ( με σκορ 24-11 υπέρ της ομάδας μας) κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους 4 πόντους (43-39, 2 λεπτά πριν τη λήξη του δεκαλέπτου) και να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο στους -6 (49-43 σκορ δεκαλέπτου),δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως, δυο χαμένες επιθέσεις από τους παίκτες μας που δεν κατάφεραν να μειώσουν περισσότερο τη διαφορά και τρεις εύστοχες βολές του Πανάρα (από φάουλ στο τέλος της επίθεσης του Αιόλου), έφεραν τη διαφορά στους 9 πόντους. Εν συνεχεία είχαμε ξανά χαμένη επίθεση για την ομάδα μας και ένα τρίποντο του Σούρλα (ξανά στη λήξη της επίθεσης του Αιόλου) έφερε τη διαφορά στους 12 πόντους. Κατόπιν ήρθε και η  αποβολή με 5 φάουλ του Τσεκλένη και από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι απέκτησαν σοβαρό ψυχολογικό προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης. Το τελικό 67-52 κρίνεται δίκαιο βάσει της εικόνας των δυο ομάδων στο παρκέ. Η ομάδα μας "έχασε" ουσιαστικά ένα ολόκληρο ημίχρονο και παρά την υπερπροσπάθεια του τρίτου δεκαλέπτου δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο Μεσολόγγι όπου το επόμενο Σάββατο η ομάδα μας θέλει τη νίκη για να κρατηθεί ζωντανή και να τα παίξει όλα για όλα στο τελευταίο παιχνίδι στον Αστακό.
Να σημειώσουμε ότι η ατμόσφαιρα στην οποία διεξήχθει το παιχνίδι δε θύμιζε σε τίποτα αυτή της περασμένης εβδομάδας. Παρά την ακαταλληλότητα του γηπέδου να φιλοξενήσει αγώνες δεν είχαμε έκτροπα.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό του Αιόλου Αστακού για την βοήθεια που έδωσε στον αθλητή της ομάδας μας Λάμπη Οικονομόπουλο.

http://trikoupisbc.gr/










Σχόλια