Δήμος Ξηρομέρου: Χορήγηση άδειας του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Αστακού για τη διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σας στέλνουμε την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιόνιου κ. Γεωργίου Διδασκάλου με την οποίαχορηγείτε άδεια λειτουργίας στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Μπάσκετ Αστακού, για τη διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων Μπάσκετ μέχρι 30-6- 2014, καθώς και την απόφαση για την χορήγηση άδειας τέλεσης αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων Α.Μ.Σ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ και του Γ.Σ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ. 

Η θετική αυτή εξέλιξη είναι αποτέλεσμα των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής Ξηρομέρου και της αρμόδιας Αντιδήμαρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ντίνας Κουμανδράκη- Σαμαρά.

Επίσης, προς ενημέρωση των συνδημοτών μας - φιλάθλων του Αιόλου Αστακού, αλλά και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ήμερες για την καταλληλότητα του Κλειστού Γυμναστηρίου Μπάσκετ Αστακού, δίδεται στην δημοσιότητα το έγγραφο του Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου από το οποίο προκύπτει ότι το όλο θέμα προέκυψε μετά τις καταγγελίες της ΟΜΑΔΑΣ Γ.Σ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ.

Ως Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου, είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες της ομάδας μας τουΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ, και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία για τον αυριανό αγώνα.


Ακολουθούν οι αποφάσεις του Δήμου Ξηρομέρου και η καταγγελία του Χ. Τρικούπη:

Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Αστακού



Διεξαγωγή Αγώνα






Καταγγελία Χαρίλαου Τρικούπη





Σχόλια