Σε άθλια κατάσταση είναι δρόμοι του Ξηρομέρου!!



Οδοιπορικό-φωτο: Θανάσης Ζαρκαδούλας

        Η σημερινή μας ποδηλατική βόλτα από τον Αστακό στο Aγράμπελο, στο γυρισμό είχε πολύ σασπένς και αγωνία,  θα πέσουμε δεν θα πέσουμε, θα τα σπάσουμε ή όχι τα ποδήλατα μας.
         Είχα βλέπετε τη φαεινή ιδέα όταν κατεβήκαμε από το Αγράμπελο στο κάμπο της Χρυσοβίτσας να πω στη παρέα να πάμε από ΣΟΥΠΙ από το δρόμο που περνάμε για να πάμε Παλαιομάνινα  και είδα αυτό τον απαράδεκτο δρόμο και τις λακκούβες με τα βατραχάκια τα νερόφιδα και κάθε λογής ζωύφιο που αγαπάει το νερό. Για να κάνουν τα βατράχια της λακκούβες σπίτι τους πόσα χρόνια είναι έτσι αυτός δρόμος;
       Γι’ αυτό ήθελε να πάρει ΤΖΙΠ ο κ. Σαμαράς ήξερε πως θα καταντήσουν οι δρόμοι του Δήμου. Αυτή η Δημοτική αρχή δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με μικρά και ασήμαντα έργα….......



       Τώρα που θα αρχίσει τις βόλτες η κ. Κουμανδράκη θα πάει για ψήφους με την αστραφτερή  μερσεντές από εκείνο το δρόμο;
        Κάποιοι λένε ότι σε λίγες ημέρες θα επισκευάσουν της λακκούβες…..να το κάνετε λίγο πριν την προεκλογική σας ομιλία κ. Κουμανδράκη για να μπορούν να έρθουν να σας χειροκροτήσουν οι κάτοικοι της Παλαιομάνινας….
       Η κ. Κουμανδράκη λόγο καταγωγής δεν ξέρει πως πάνε στην Παλαιομάνινα, και για τους κατοίκους της δεν φαίνεται να καίγεται και ιδιαίτερα.
   Οι δημοτικοί σύμβουλοι; Δεν ξέρουν τίποτα; Δεν έχουν άποψη δεν τους αφορά;

      Η αντιπολίτευση τι έκανε ξέρει κάποιος να μας πει;  

http://xiromeronews.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2603.html#more

http://xiromeronews.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2603.html#more

Σχόλια