Με επιτυχία και φέτος ο χορός Χρυσοβιτσάνων «ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ» στο κέντρο «ΧΙΛΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ».

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων «τα Κόροντα» τη  Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014, στο κέντρο “ΧΙΛΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ”. Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα τα Μέλη, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι το πρωί ακούγοντας γνήσιο παραδοσιακό τραγούδι υπό του ήχους του κλαρίνου.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Σάββα και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Γεωργούλας καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησαν για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου. Ανέφεραν  ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσπαθεί να είναι κοντά και να έχουν επαφή με τους χωριανούς και φίλους πάντα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του.
Στη συνέχεια, προσφώνησαν τους επίσημους καλεσμένους που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.
Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Χρυσοβιτσάνων  ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Κυριάκος, Αντιπρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Βασίλειος Μπουρνάζος, ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημήτριος Στεργίου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καραϊσκάκη Αποστόλης Σόμπολος, Ο Σύμβουλος της Κοινότητας Βασιλόπουλου Παναγιώτης Πετρονικολός, Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλοπουλιτών << Η ΒΕΛΑ >> Ηλίας Κούγγελης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αγραμπελιωτών Γεώργιος Τσέλιος, ο Πρόεδρος Πλαγιωτών Βασίλεος Καπότης, ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Αθανάσιος Γεροδημήτρης, ο η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Μαρία Ματζάνα, το Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Διονύσης Πετρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Φυτειωτών Δήμοσθένης Κουτσομπίνας, και τα μέλη του Δ.Σ. Αντώνης Μπενέκος , Βιβή Πατσιά, Μαρκέλα Δημητριάδη, και το Μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Παπαδαταίων <<Αγιος Νικόλαος>> Γεώργιος Χαραλάμπους, τους χαιρετισμούς έστειλαν ο Ιερέας της ενορίας Πατήρ Φώτιος Χαντζής , ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Χρυσοβίτσας Σπύρος Δ. Ζορμπάς και το μέλος του Δ.Σ. Ευθύμιος Κατσιγιάννης ,ο Πρόεδρος της Α.Ε.ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ Παναγιώτης Λ. Αυδής .


                                  Τα Δ.Σ. του Συλλόγου.

Φωτογραφίες Κώστας Γεωργούλας


Σχόλια