Χωρίς Wi-fi ο Δήμος Ξηρομέρου!!

       Εκτός έμεινε ο Δήμος Ξηρομέρου από το δωρεάν WiFi γιατί δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Υπουργείου...
Η ανύπαρκτη Δημοτική αρχή έκανε πάλι το θαύμα της.
Δεν κατάφερε το αυτονόητο αυτό που έκαναν όλοι οι δήμοι της χώρας να υποβάλει εγκαίρως το αίτημα στο υπουργείο.
Τώρα έρχονται και μας ζητούν  την ψήφο μας και εμείς καλούμαστε απλόχερα να τους την δώσουμε, ήρθε η ώρα της τιμωρίας.

Σχόλια

 1. Επειδή η μισή αλήθεια είναι ολόκληρο ψέμα. Να πούμε λοιπόν όλη την αλήθεια.
  1) Ελεύθερο wi-fi και μάλιστα με ονομαστική ταχύτητα 24mbps και πραγματική 16 Mbps παρέχεται δωρεάν από ιδιώτες σε όλα τα σημεία της παραλίας του Αστακού, και στον Μύτικα αλλά και σε πάρα πολλά σημεία των χωριών μας.
  2) Το συγκεκριμένο free wi-fi αφορά ανώτερη ταχύτητα 1 Mbps, σύνδεση 30 λεπτών και μετά νέα επανασύνδεση και δεν μπορείς να πας σε όποια ιστοσελίδα θες. Παράδειγμα δεν μπαίνει στο Taxisnet, δεν μπαίνει σε internet banking.
  3) Το συγκεκριμένο πρόγραμμα του δωρεάν wi-fi για εμάς που ξέρουμε είναι άλλο ένα πρόγραμμα με χρήματα κοινοτικά που είναι σχεδιασμένο στο πόδι απλά για να απορροφήσουμε τα χρήματα και να παρουσιάσουμε ότι έχουμε ποσοστά απορροφιτικότητας. Υπάρχουν Δήμοι που και παλαιότερα έχουν υλοποιήσει σχετικά προγράμματα. Ρωτήστε να μάθετε το αποτέλεσμα. Με φτηνό εξοπλισμό εγκαταστήσαν wi-fi και ίσχυαν όλοι οι περιορισμοί που προανέφερα. Συντήρηση δεν υπήρχε με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί και τα περισσότερα έχουν σταματήσει. Τα κοινοτικά λεφτά βέβαια σπαταλήθηκαν.

  Τελειώνοντας. Ελεύθερο wi-fi πλέον υπάρχει παντού και το έχουν παρέχει οι ιδιώτες με δικά τους έξοδα.
  Το ελεύθερο wi-fi στην Ελλάδα είναι μία αμαρτωλή ιστορία ρεμούλας και κατασπατάλησης κοινοτικών χρημάτων για την οποία ιστορία αν υπήρχε σοβαρό κράτος θα έπρεπε κάποιοι να λογοδοτήσουν.

  Κοντινό παράδειγμα το wi-fi της αλυζίας για να μην μιλάω και αφηρημένα και να καταλαβαινόμαστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου