Yποψήφια δήμαρχος Ξηρομέρου και επισήμως η Ντίνα Σαμαρά

Ξηρομερίτισσες, Ξηρομερίτες
Μετά από 20 χρόνια ζωής στο Ξηρόμερο αισθάνομαι την ανάγκη να ανταποδώσω στον τόπο μου την ευκαιρία που μου έδωσε να ζω ανάμεσα σε περήφανους ανθρώπους με φιλότιμο, αξίες και ανθρωπιά.
Είναι γνωστό ότι ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αυτός που μετράει τις περισσότερες και σημαντικότερες πληγές λόγω της σημερινής κρίσης, αλλά και εξαιτίας των περικοπών των πόρων από την κεντρική διοίκηση του κράτους.
Το μεγάλο ζητούμενο είναι πώς αντιδρούμε, τι μπορούμε να προτείνουμε και τι συγκεκριμένο να κάνουμε. Η ουσία είναι η πρόταση, το έργο και όχι τα λόγια, οι ανέξοδες θεωρίες και οι ατέλειωτες διαδικασίες διαλόγου και αυτοπροβολής.
Ενωμένοι, αλλά ΜΟΝΟΙ μας, πρέπει να δώσουμε τη μάχη και να εξασφαλίσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον τόπο μας.
Στα 3,5 χρόνια μου ως Αντιδήμαρχος αυτό προσπάθησα να κάνω, βάζοντας τις βάσεις και τα θεμέλια για το Ξηρόμερο που οραματιζόμαστε. Οι στόχοι που πετύχαμε ήταν αποτέλεσμα σκληρής, ομαδικής δουλειάς. Ήταν αποτέλεσμα του καθημερινού αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί.
Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει. Μπροστά μας έχουμε μεγάλες προκλήσεις. Πρέπει να αναθερμάνουμε την τοπική μας οικονομία, να αναχαιτίσουμε την ανεργία, να δώσουμε προοπτική στην κοινωνία μας. Μπορούμε και πρέπει να είμαστε από τους πρώτους δήμους της χώρας που θα ξεπεράσουν την κρίση.
Η νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου πρέπει να είναι ισχυρή, με ικανά και έμπειρα στελέχη, αλλά και νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και θέληση για προσφορά, και συνάμα ενωτική. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αφήσουμε τον τόπο μας στην τύχη του.
Για το λόγο αυτό, με αίσθημα ευθύνης και σιγουριάς, εγώ και μία ομάδα αναγνωρισμένων συμπολιτών μας, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε το αξίωμα της Δημοτικής Αρχής στον Δήμο Ξηρομέρου.
Η υποψηφιότητά μας χαρακτηρίζεται από έξι βασικές και αδιαπραγμάτευτες αρχές:
• Εντιμότητα
• Διαφάνεια
• Αποφασιστικότητα
• Αποτελεσματικότητα
• Ανάπτυξη
• Αλληλεγγύη
Καλούμε όλους τους δημότες που ασπάζονται τις παραπάνω αρχές και πιστεύουν σε μία καλύτερη μέρα για τον τόπο να συστρατευθούν και να στηρίξουν τον συνδυασμό μας την 18η Μαΐου, 2014.
Φίλες και Φίλοι,
Στη δύσκολη αυτή προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας και δεν υπάρχουν αποκλεισμοί. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας συμμέτοχους και όχι μόνο απλούς ψηφοφόρους

Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας. Ένα καλύτερο αύριο για το Ξηρόμερο τον τόπο της καρδιάς μας.

Ντίνα Σαμαρά
Υποψήφια Δήμαρχος Ξηρομέρου

http://katounanews.blogspot.gr/

Σχόλια