Με επιτυχία οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις (Αστακός, Κανδήλα, Μύτικας) Δήμου Ξηρομέρου 2015

-Ο Δήμαρχος Γαλούνης Ερωτόκριτος συγχαίρει και ευχαριστεί όλους αυτούς που συμμετείχαν, βοήθησαν και παραβρέθηκαν στις πετυχημένες καρναβαλικές εκδηλώσεις  (Αστακός, Κανδήλα, Μύτικας) του Δήμου Ξηρομέρου. 

      Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ξηρομέρου, οι οποίες έγιναν υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ξηρομέρου, των τοπικών κοινοτήτων και των κατα τόπους καρναβαλικών επιτροπών και φορέων....      Συγκεκριμένα στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε το «Μυτικιώτικο Καρναβάλι» στο οποίο παρέστησαν πλήθος κόσμου. Με μεγάλη επιτυχία επίσης και πολύ μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα το καρναβάλι στην Κανδήλα. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα με το «Αστακιώτικο Καρναβάλι» στο οποίο υπήρξε μεγάλη συμμετοχή καρναβαλιστών.

    Σαν Δήμαρχος θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο κο Μουρκούση Βασίλη και τοΔιοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου, την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα κα Βέρρη Ιωάννα και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου,  τονΠρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Κανδήλας κο Κράββαρη Σπύρο και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, καθώς επίσης τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού κο Καλλισώρα Νίκο και τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής κοινότητας. 
      Ακόμη όλους τους φορείς των παραπάνω κοινοτήτων, τους αρχηγούς των γκρουπ και πάνω από όλα τους καρναβαλιστές που παρά της αντίξοες καιρικές  συνθήκες συνέχισαν την παράδοση συμμετέχοντας στις παραπάνω καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου μας. Επίσης  όλους όσους  βοήθησαν οικονομικά την διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτών.
       Τέλος να ευχαριστήσω και όλους τους πολίτες του Δήμου για τη συμμετοχή τους στις παραπάνω εκδηλώσεις.
   Δηλώνουμε ότι του χρόνου θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για κάτι καλύτερο.
Εύχομαι σε όλους μας Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή.

Ο Δήμαρχος

Γαλούνης Ερωτόκριτος

Σχόλια