Ζεστή ατμόσφαιρα στην κοπή της Πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων «Τα Κόροντα»

        Μέσα σε μία ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, έγινε χθες το απόγευμα, Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2014, σε μια πολύ ωραία εκδήλωση η Κοπή Πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων «Τα Κόροντα» στην αίθουσα της ΠΑΝ.ΣΥ, Πατησίων 5, στην Αθήνα.
     Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου Ταξιάρχης Σάββας,καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια, ευχήθηκε χαρούμενο, υγιές και δημιουργικό το νέο έτος και τόνισε ότι ο Σύλλογος συνεχίζει την θετική πορεία του για το καλό όλων των κατοίκων του χωριού......    Αμέσως μετά χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, ο Δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γεωργούλας και ο  Γιώργος Δημητρούλης, μέλος του Δ.Σ. του σωματείου των συνταξιούχων ΙΚΑ.
      Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Ιερέας Παπα- Βασίλειος Πόπης και αμέσως μετά τα μέλη του συλλόγου, την μοίρασαν μαζί με πολλές ευχές για υγεία και πρόοδο για το 2015.
    Στην αίθουσα μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στην κοπή της πίτας και στη συνέχεια με πολύ κέφι, χορό και εκπλήξεις, όλα τα μικρά παιδιά απόλαυσαν τον κλόουν. Το όμορφο απόγευμα συνοδεύτηκε με δωράκια σε όλα τα παιδιά.


Σχόλια