Το γλέντησαν με τη ψυχή τους οι Παπαδαταίοι της Αθήνας

Αναρτήθηκε από 

Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», το Σάββατο  7/02/2015 βράδυ, στη μουσική ταβέρνα «Το Χωριό» στο Ν. Ψυχικό.
       Οι Παπαδατιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ. γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι το ξημέρωμα......     Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Στεργίου εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου. 
      Ανέφερε  ότι το Διοικητικό Συμβούλιο στα πλαίσια της δημιουργίας στενότερης επαφής μεταξύ των χωριανών και φίλων  και πάντα  μέσα στο μέτρο των δυνατοτήτων του, διοργανώνει κάθε χρόνο τον ετήσιο χορό του Συλλόγου, επιλέγοντας «κέντρα» όπως το σημερινό, όπου μπορούμε πραγματικά να δούμε ο ένας τον άλλον να συζητήσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. 
    Στη συνέχεια, απεύθυναν χαιρετισμό: ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου, κ.Βασίλης Μουρκούσης, ο Σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού μας κ.Θεόδωρος Μπαρμπάκος, ο Πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κώστας Γεωργούλας, ο καθηγητής και Πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. κ.Παναγιώτης Κοντός και ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. κ. Αλέκος Σάββας.
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής του Νομού Κώστας Καραγκούνης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου ΞηρομέρουΒασίλης Μουρκούσης, ο Σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού μαςΘεόδωρος Μπαρμπάκος, ο Πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κώστας Γεωργούλας, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. Παναγιώτης Κοντός, ο πρώην Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ., συγγραφέας Μπάμπης Κουβέλης, από την Ο.Π.ΣΥ.Ξ.: η Ταμίας Μαρία Μαντζάνα, και ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ.Βασίλης Μπουρνάζος, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κυπαρισσίας Μάκης Σωτηρόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών Δήμος Κουτσομπίνας,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετινών Νίκος Τρυφιάτης και ο Γραμματέας Γιώργος Καραμπέκιος, Ο Ταμίας του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων, Μάκης Ζορμπάς, από την Ένωση Αστακινών ο Χρήστος Μάντζαρης και ο Τάκης Μπαμπούρης, από το σύλλογο Θυρρείου η Ελευθερία Σώζουο υποψήφιος Βουλευτής του Νομού μας Γιώργος Κόκκαλης, ο πολιτευτής Γιώργος Γιώργος Ζαρέντης, ο Γιώργος Δημητρουλής από Αγρίνιο, η Λαμπρινή Κατσιγιάννη από Βέροια, ο Σπύρος Μπουρνάζος από το χωριό, η Λαμπρινή Στεργίου και Δημήτρης Μηλιόρδοςαπό Αγρίνιο  και ο Τάσος Σπαής από Φυτείες, κ.α
      Τους χαιρετισμούς μας έστειλε ο Πρόεδρος του Χωριού μας Νίκος Ζαρέντηςο οποίος για κάποιο απρόσμενο λόγο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Και του χρόνου!!

Σχόλια