Συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων με φορείς του δήμου Ξηρομέρου για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού Συνάντηση με εκπροσώπους όλων των πολιτιστικών συλλόγωνπραγματοποίησε ο δήμος Ξηρομέρου με σκοπό τη συζήτηση για τη συνδιαμόρφωση του προγράμματος των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο του καλοκαιριού.
      Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Βασίλειος Μουρκούσης και ο Πρόεδρος της κοινωφελούς Κωνσταντίνος Γωργούλας, παρευρέθηκαν στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών στην Αθήνα (Πατησίων 5, 4ος όροφος) την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015, για να ενημερώσουν τους εκπροσώπους των συλλόγων και να κάνουν μία πρώτη συζήτηση για τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη σκεφτεί να υλοποιήσουν........       Οι ομιλητές τόνισαν ότι οι σύλλογοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τις εκδηλώσεις που θέλουν να διοργανώσουν αλλά και τις ημερομηνίες που επιθυμούν το συντομότερο. 
     Επίσης τονίστηκε ότι ο δήμος θα είναι αρωγός στις προσπάθειες τους, στο μέτρο των δυνατοτήτων του και ότι για τους συλλόγους της Αθήνας που ανήκουν στη Κοινωφελή του Δήμου προβλέπετε το ποσό των 500 ευρώ και για τουςτοπικούς συλλόγους που ανήκουν στο Ν.Π.Δ.Δ. το ποσό θα εξαρτηθεί από την δέσμευση των αποθεματικών. 
     Μετά την ενημέρωση από πλευράς δήμου ο λόγος δόθηκε στους εκπροσώπους των Συλλόγων, οι οποίοι έδωσαν μία πρώτη εικόνα για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού και την Αυγουστιάτικη  πολιτιστική πορεία του Δήμου.
Αναρτήθηκε από 

 

Σχόλια