Εντυπωσιακός ο Ακαρνανικός Φυτειών κέρδισε με 4-1 το Αρχοντοχώρι!


Μεγάλο παιγνίδι έγινε σήμερα το πρωί της Κυριακής στις Φυτείες, όπου ο τοπικός Ακαρνανικός μετά από καταπληκτική εμφάνιση κέρδισε με 4-1 τον ΑΟ Αρχοντοχωρίου, για την 4η αγωνιστική, της β΄κατηγορίας, 3ος όμιλος. 
       Πριν το ματς, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ακαρνανικού Χρήστου Μπουρνάζου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. 
    Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι και διαχειρίστηκαν άψογα τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν.      Το Αρχοντοχώρι αν και έπαιξε καλό παιγνίδι έχοντας παίκτες που ξέρουν όπως λέμε μπάλα, υπέκυψε μπροστά στην ανωτερότητα του Ακαρνανικού.............    Το σκόρ άνοιξε στο 5΄με σουτ ο Τζουλιάνο και με το σκορ 1-0 έληξε το ημίχρονο. 
        Στο Β ημίχρονο οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άψογα το παιγνίδι και αύξησαν το σκορ, στο 50’  ο Αχιλλέας Ζορμπάς με γυριστό σουτ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και το 2-0 και στη συνέχεια σκόραραν οι:  στο 65΄ ο Μπουρνάζος Σωτήρης και στο 75’ ο Λάμπρος Γαλάνης.
      Μετά και το τέταρτο γκολ, ο Ακαρνανικός κατέβασε ταχύτητα δίνοντας χώρο στο Αρχοντοχώρι και το οποίο στο 83΄ με τον Καβούνο μείωσε σε 4-1. 

Πολύ καλή η Διαιτησία από: ΠΑΠΠΑΣ – ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ - ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ: (Προπονητής: Μπάμπης Παπαχαραλάμπους,  Γυμναστής: Χρήστος Μπενέκος): Λασπίτης, Σίμος, Τσιλίκας, Τσάκαλος, Καραπάνος Θ, Ζορμπας Αχ,  Τζαχρηστας, Γαλάνης Λάμπρος, Καραπάνος Κώστας, Τζουλιάνο και Παληγιώργος.

ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ: (Προπονητής: Τάκης Καρκάσης): Κουντούρης, Παβέλης, Κρίθυμος Δ, Φραγκογιάννης, Καυμενάκης, Μούρτος, Απσοστολάκης,  Κρίθυμος Σ,  Κανιώτης, Λαδάς και Καβούνος.
 
 Αναρτήθηκε από 
 Σχόλια