ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ


Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, η ενορία Αγίου Νικολάου Αστακού ξεκίνησε τις κατηχητικές δραστηριότητές της για το έτος 2015 – 2016.
Στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού και ώρα 11:00 π.μ. τελέστηκε ο Αγιασμός των κατηχητικών όλων των βαθμίδων. Τον Αγιασμό ακολούθησε η πρώτη επικοινωνίαμε τα παιδιά που είχαν προσέλθει και τους γονείς τους.....

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε η έναρξη εσπερινών κηρυγμάτων με θέμα τη λατρεία της Εκκλησίας μας. Την τέλεση του Αγιασμού ακολούθησε το πρώτο κήρυγμα με θέμα: «Η απαρχή της λατρείας της Εκκλησίας μας».
Οι κατηχητικές δραστηριότητες θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται ανελλιπώς κατά το ακόλουθο πρόγραμμα.
ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ
Κατηχητικό προσχολικής ηλικίας
(αφορά παιδιά Νηπιαγωγείου και 1ης Δημοτικού)
Κάθε ΤΡΙΤΗ και ώρα 5:00 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού.
Κατηχητικό Δημοτικού
Για ΑΓΟΡΙΑ δημοτικού κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ και ώρα 11:00 π.μ. στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού.
Για ΚΟΡΙΤΣΙΑ δημοτικού κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 11:00 π.μ. στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού.
Κατηχητικό Γυμνασίου
Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 12:00 π.μ. στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού.
Παρακαλούμε τους γονείς των παιδιών που δε μπορούν να συμμετέχουν στο κατηχητικό κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες, λόγω υποχρεώσεων των παιδιών, να επικοινωνήσουν με τους Εφημερίους του Ιερού Ναού για τη δημιουργία δεύτερης κατηχητικής σύναξης σε ημέρα και ώρα που θα εξυπηρετεί τα παιδιά.
ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΚΗΡΥΓΜΑ
Αφορά ενήλικες άνδρες και γυναίκες. Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Θεματολογία: «Η λειτουργική ζωή της Εκκλησίας μας»

Εκ του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αστακού


Σχόλια