Περνά σε φάση υλοποίησης το έργο της συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της πρώην επαρχίας Ξηρομέρου.

Με ανάρτηση μας στις 8 Φεβρουαρίου 2015 (δείτε εδώ), σας ενημερώσαμε για την έγκριση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ποσού 500.000 € για το έργο:«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΕΤΩΝ 2015-2016».....

Παρακολουθώντας την πορεία του συγκεκριμένου έργου, σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός για τον ορισμό αναδόχου έλαβε χώρα στις 26.05.2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών), στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αιτωλ/νίας, Διοικητήριο στο Μεσολόγγι, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.
Η νέα εξέλιξη είναι ότι ορίστηκε ο ανάδοχος με την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού (δείτε εδώ) και ορίστηκε ο επιβλέπων μηχανικός του έργου (δείτε εδώ). Άρα πλέον φυσιολογικά περνάμε στην φάση υλοποίησης του έργου.
Το ποια είναι η κατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου Ξηρομέρου δεν χρειάζεται να σας το περιγράψουμε. Όλοι όσοι κυκλοφορούμε στους δρόμους το γνωρίζουμε. Τριτοκοσμική, άθλια, απαράδεκτη και προσθέστε εσείς ότι άλλο χαρακτηρισμό θέλετε...
Επιτέλους οι κάτοικοι αυτού του τόπου απαιτούν να δούνε τα επόμενα χρόνια να βελτιώνεται η ποιότητα του οδικού δικτύου του Δήμου μας.
 mytikaspress
 Αναρτήθηκε από 
 
Σχόλια