Εκδήλωση μετονομασίας του Γηπέδου Χρυσοβίτσας σε Γήπεδο "ΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΠΟΥΡΑ"

Φωτορεπορτάζ: Τζένη Παπαδημητρίου 

   Την Πέμπτη 8-10-2015 έγινε η θεία λειτουργία στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας εις μνήμη της Οσίας Πελαγίας. Μετά το τέλος της Λειτουργίας ακολούθησε ο αγιασμός του γηπέδου και η ονομασία αυτού σε γήπεδο: "ΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ" προς τιμήν των, που έφυγαν πρόωρα από την ζωή. 
     Τα αποκαλυπτήρια της αναμνηστικής επιγραφής έγιναν από το τωρινό πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας Κο Γιάννη Χρόνη. Το Γήπεδο πήρε το όνομά,  τιμής ένεκεν από τα αδέρφια Ανδρέας και Αλέξανδρος Μπούρα και ονομάστηκε: ΑΦΩΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΠΟΥΡΑ"......

 
    Η Ονομασία του γηπέδου αποφασίστηκε από τον τότε πρόεδρο τής κοινότητας Χρυσοβίτσας Κο Χρήστο Χαρ. Ταπραντζή με ομόφωνη απόφαση όλων των μελών τού συμβουλίου και να ονομαστεί:" ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Μπούρας" προς τιμήν τους. 
        Στη τελετή μετονομασίας, μίλησε ο πρώην πρόεδρος της Α. Ε. ΧρυσοβίτσαςΔημήτρης Παύλου και αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μπούρα που σαν σύμβουλος στη κοινότητα βοήθησε στην κατασκευή του γηπέδου και στον Αλέξανδρο Μπούρα σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας.
      Στην εκδήλωση εκτός του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κο Γιάννη Χρόνηπαραβρέθηκαν και οι γονείς των αδικοχαμένων Ανδρέα και Αλεξάνδρου και αρκετοί συγχωριανοί. 

Υ. Γ:  Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΤΟ 1997. Πρόεδρος της Α. Ε ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ήταν ο Κος Δημήτρης Παύλου.
Αναρτήθηκε από 


Σχόλια