ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ: Ευχαριστίες για την ασφαλτόστρωση από Πλατυγιάλι μέχρι τον Αστακό, σε Γ. Λύτρα, Χ. Σταρακά και Α. Κατσιφάρα


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ:  θερμές Ευχαριστίες….

        Θερμές ευχαριστίες προς τον Συνδημότη μας Αντιπεριφερειάρχη έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κύριο Γιάννη Λύτρα, αλλά και την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κυρία Χριστίνα Σταρακά και τον Περιφερειάρχη  κύριο Απόστολο Κατσιφάρα, για τηνασφαλτόστρωση με ταπετίδια των λακκουβών από τιςζημιές του αγωγού ύδρευσης, πολλές από τις οποίες ήταν σεστροφές και υπήρχε κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος, από το Πλατυγιάλι  μέχρι  το πάρκο στην είσοδο του Αστακού(εδώ ήταν ευκαιρία αφού υπήρχε το Φίνισερ και ο οδοστρωτήρας, με μια  ανάθεση από τον Δήμο  στην κατασκευάστρια εταιρία με (2) χιλιάδες Ευρώ να ασφαλτοστρωνόταν και το τμήμα  μπροστά  στην Παιδική Χαρά και τον Παιδικό Σταθμό που υπάρχουν μεγάλες λακκούβες)!!! 
        Όντως η δουλειά της ασφαλτόστρωσης στο τμήμα από το Πλατυγιάλι μέχρι τον Αστακό  ήταν πολύ καλή......


     Μακάρι η Περιφέρεια να φτιάξει έτσι και τις λακκούβες από Χρυσοβίτσα –Βαρόστρατο – Παλαιομάνινα  και Βαλόστρατο Σουπί (Προς Πλατυγιάλι), όπου ο δρόμος είναι σχεδόν  αδιάβατος  από τις πολύ επικίνδυνες λακκούβες.!!!! 
     Όπως  επίσης να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επανέναρξη των εργασιών του εργοταξίου  του δρόμου Πλατυγιάλι – Αϊ Δημήτρης, γιατί η οδήγηση από Αστακό για Μεσολόγγι είναι μαρτύριο από την σκόνη και τις λακκούβες.

Αστακός 8/10/2015

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Παναγιώτης Στάϊκος
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ  Αναρτήθηκε από 

Σχόλια