Σκληρή Απάντηση του Συνδέσμου «Τα Κόροντα» στην Ομάδα ΑΕ Χρυσοβίτσας


Ανακοίνωση-απάντηση, στην ομάδα  ΑΕ Χρυσοβίτσας  η οποία έκανε έκκληση για οικονομική στήριξη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) έβγαλε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».

Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου
«Τα Κόροντα»
Πατησίων 5, 10431 Αθήνα

Αριθμ. Πρωτ. 14
Αθήνα 1/11/2015

Προς τον Πρόεδρο της ΑΕΧ
κο Δημήτριο Κ. Μούρκα

Κύριε Πρόεδρε της Α.Ε.Χ.
  Λάβαμε την ευχαριστήρια επιστολή σας, που όμως απευθύνεται σ’ άλλο σύλλογο κι όχι σε μας.
     Για το αίτημά σας για οικονομική ενίσχυση της ΑΕΧ έχετε φαίνεται ασθενή μνήμη και ξεχνάτε πολύ γρήγορα. Κι αυτό γιατί μέχρι πρόσφατα και για πολλά χρόνια βασικός χορηγός της ομάδας ήταν ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα» ο οποίος πρόσφερε πολύ μεγάλες οικονομικές ενισχύσεις και υλική βοήθεια, που θ’ αναφέρουμε αναλυτικά στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας. 
     Πρόσφατα και μάλιστα το τρέχον έτος 2015 ενισχύσαμε την ΑΕΧ με το ποσό των 220 €. Παρ’ όλα αυτά δεν βρήκατε ένα λόγο ευχαρίστησης να πείτε για το Σύλλογό μας!...............    Σας ενημερώσαμε και προφορικά και σας κάνουμε γνωστό και με την παρούσα ότι αυτό το διάστημα δεν έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε οικονομική βοήθεια, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, και ότι στο μέλλον, αν από τη χοροεσπερίδα μας υπάρξουν έσοδα, θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε από αυτά.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος         Η Γενική Γραμματέας


Ταξιάρχης Σάββας    Καλλιρρόη Γεωργούλα
 
 
Αναρτήθηκε από Σχόλια