ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ κου ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ


 Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κο Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Ερωτόκριτος Γαλούνης την Παρασκευή 6-11-2015 και ώρα 16:00 μ.μ. στην Αθήνα, στο γραφείο του κου Υπουργού.
       Ο κος Γαλούνης ενημέρωσε τον κο Κουρουμπλή για όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο Ξηρομέρου.
       Ο Υπουργός άκουσε με προσοχή τον Δήμαρχο και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προώθηση και την λύση των προβλημάτων. Εξ' άλλου ο κος Κουρουμπλής είναι γνώστης όλων των θεμάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος, και λόγω της καταγωγής του, αλλά και λόγω ότι υπήρξε πολλά χρόνια Βουλευτής Αιτ/νίας.
      Ο κος Κουρουμπλής αφού έδωσε ΑΜΕΣΗ λύση σε ορισμένα αιτήματα, όπως την χρηματοδότηση του Δήμου για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, διαβεβαίωσε τον κο Γαλούνη ότι θα αγωνισθεί με όλες του τις δυνάμεις για την προώθηση και την λύση των προβλημάτων αυτών......     Ακολούθησε κοινή συνάντηση του Υπουργού, με τον Δήμαρχο και την Αντιπεριφερειάρχη Αιτ/νίας κα Χριστίνα Σταρακά, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο και την Περιφέρεια, και τα οποία μπορούν να λυθούν σε συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.
       Ο κος Γαλούνης ευχαρίστησε θερμά τον κο Κουρουμπλή, τόσο για την υποδοχή, όσο και την αμέριστη στήριξη που προσφέρει στον Δήμο Ξηρομέρου.
     Ευχαρίστησε επίσης την Αντιπεριφερειάρχη Αιτ/νίας κα Σταρακά για την κοινή συνάντηση που είχαν με τον κο Κουρουμπλή, καθώς επίσης και για την προσωπική της βοήθεια στην λύση των προβλημάτων του Δήμου Ξηρομέρου.
 
 Αναρτήθηκε από Σχόλια