ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Επιστολή διαμαρτυρίας για τις κλοπές στα χωριά του ΞηρομέρουΑστακός 19 Νοεμβρίου 2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
Τηλ: 2646360541
6973330607
Προς: Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας
Κοινοποίηση: Α.Τ. Αστακού

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά θα ήθελα να σας ενημερώσω και παράλληλα να ζητήσω την βοήθεια σας για ένα σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει τον τελευταίο μήνα, σε χωριά του Δήμου Ξηρομέρου και ειδικότερα στα δημοτικά διαμερίσματα Αγραμπέλου, Προδρόμου, Μαχαιράς και Χρυσοβίτσας.
Τον τελευταίο μήνα έχουν διαρρήξει πάνω από είκοσι σπίτια, από παράπονα που εξέφρασαν οι παθόντες, τα εν λόγω αδικήματα διαπράχθηκαν και ενώ οι ιδιοκτήτες αυτών βρίσκονταν εντός των οικιών τους, με ότι κίνδυνο συνεπάγεται η εν λόγω κατάσταση.
Οι εν λόγω δράστες κινούνται κατά τις ώρες 01:30 π.μ. έως 04:00 π.μ. από καταγγελίες κατοίκων που έχουν πέσει θύματα διαρρήξεων, καθώς και από πληροφορία κατοίκου του δημοτικού διαμερίσματος Χρυσοβίτσας που αντιλήφθηκε δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες να προσπαθούν να αναρριχηθούν σε μαντρότοιχο οικίας περί της 02:00 π.μ. την 17/11/2015 και τράπηκαν σε φυγή όταν τον αντελήφθησαν.
Παρακαλώ όπως εντείνεται την Αστυνόμευση κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες στα εν λόγω δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας, για να μπορέσει να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων.
Θέλοντας να σας επισημάνω ότι οι μόνιμοι κάτοικοι στην πλειοψηφία τους είναι υπερήλικες και ανήμποροι να προστατευτούν από τυχόν επιθέσεις που προκληθούν σε βάρος τους.
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
                                                             Ο Πρόεδρος
                                          Γεωργούλας Κωνσταντίνος

Σχόλια