Ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Απόστολος Πανταζής ενοχλημένος, απαντά στη Λαϊκή Συσπείρωση

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Με έκπληξη αναγνώσαμε την απάντηση του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Απόστολου Πανταζή, με την οποία προβαίνει σε μια πρωτοφανή επίθεση στη Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ξηρομέρου. 
    Η σελίδα μας δεν συμμερίζεται τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τουεπικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Δημήτρη Κομπλίτση, που δεν προάγουν τον πολιτισμό, τη συναίνεση και το πνεύμα συνεννόησης που έχει ανάγκη ο τόπος μας. 

Δημοσιεύουμε αυτούσια παρακάτω για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας, την απάντηση του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Απόστολου Πανταζή: 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Κ. ΚΟΜΠΛΙΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

   Απαντώντας στην παραπάνω κατάπτυστη και συκοφαντική καταγγελία εις βάρος του,ο Αντιδήμαρχος Πανταζής Απόστολος αναφέρει τα εξής:

   Κε Κομπλίτση, παρόλο που είσαι υπέρβαρος, σε θεωρώ πολύ ελαφρύ για να ασχοληθώ μαζί σου, οφείλω όμως να σου δώσω μια απάντηση. Ξέχασες φαίνεται πως όταν μου ζητούσες να ενισχύσω οικονομικά τη Λαϊκή Συσπείρωση, πράγμα που δεν έκανα ποτέ, απευθυνόσουν σε ένα επιχειρηματία. 
    Όπως ανέφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, σωστό και έντιμο είναι να τοποθέτησέ τεκμηριωμένα και με στοιχεία, και όχι να κάνεις κουβέντες καφενείου, απλά για να δηλώσεις την ύπαρξή σου στα κοινά.
    Έχεις κάθε δικαίωμα, οποιαδήποτε στιγμή, νομίμως να ζητήσεις όλα τα οικονομικά στοιχεία από το Δήμο, προκειμένου να λυθούν όλες οι τυχόν απορίες σου και να είσαι βέβαιος ότι η Δημοτική Αρχή θα το πράξει.....    Όσο αφορά τα Λαϊκά στρώματα που υποτίθεται ότι υπηρετείς και στηρίζεις, δυστυχώς ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είσαι ένας από αυτούς. Είσαι ένας προνομιούχος συνταξιούχος του ΟΤΕ, και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία. Αλήθεια μπορείς να μας πεις τον τρόπο που διορίστηκες στον ΟΤΕ;
      Οι αγρότες, οι ψαράδες και οι λαϊκές οικογένειες που αναφέρεις ότι εκπροσωπείς, εργάζονται μέχρι τα γηρατειά τους σε πολύ δύσκολες συνθήκες, και δεν γνωρίζουν εάν και πότε θα καταφέρουν να πάρουν τη σύνταξή τους.
     Σχετικά με την συμπεριφορά μου απέναντί σου, που αναφέρεις στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανάλογα με τον τρόπο που τοποθετήθηκες πήρες και την κατάλληλη απάντηση.
      Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να συκοφαντείς και να προσβάλεις την τιμή και την υπόληψη κανενός.

Απόστολος Ν. ΠανταζήςΑναρτήθηκε από 

Σχόλια