Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ξηρομέρου καταγγέλλει απειλές και βρισιές από τον αντιδήμαρχο κ. Πανταζή


Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ξηρομέρου καταγγέλλει με ανακοίνωση της τοναντιδήμαρχο κ. Απόστολο Πανταζή και τονίζει: "Οι θεατρινισμοί, οι απειλές και οι βρισιές του αντιδημάρχου κ. Πανταζή στο Δ. Σ. Ξηρομέρου 02/11/2015, πέρα από προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας που για μας δεν είναι προσωπικό, είναι προσπάθεια να κρύψει την πραγματικότητα για το τί συμβαίνει στο Δ. Ξηρομέρου". 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
     Οι θεατρινισμοί, οι απειλές και οι βρισιές του αντιδημάρχου κ. Πανταζή στο Δ. Σ. Ξηρομέρου 02/11/2015, πέρα από προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας που για μας δεν είναι προσωπικό, είναι προσπάθεια να κρύψει την πραγματικότητα για το τί συμβαίνει στο Δ. Ξηρομέρου. 
    Γιατί δεν απαντούν για τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις που είναι μόνιμο καθεστώς στο Δήμο, για την μη λειτουργία των σφαγείων; Θέλουν να κρύψουν την προσπάθεια που κάνουν από την μια να περάσουν την αντιλαϊκή πολιτική που φορτώνει όλα τα βάρη στην φτωχή-λαϊκή οικογένεια και από την άλλη να γεμίζουν τις τσέπες τους τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα της περιοχής, με τα οποία ταυτίζονται.
      Από ανθρώπους που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά αλλά και μακριά από τα προβλήματα του Δήμου. Δείχνει ακόμα την αντίληψη τους για το πώς αντιλαμβάνονται τις διαδικασίες και ότι θεωρούν το Δήμο ιδιοκτησία τους..........   Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται και να αναδεικνύει τα προβλήματα που αφορούν τους φτωχούς αγρότες του ψαράδες και όλες τις λαϊκές οικογένειες
     Καλούμε το λαό της περιοχής να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα να στηρίξει την προσπάθεια μας, να οργανωθεί στα σωματεία, συλλόγους της περιοχής, τις λαϊκές επιτροπές με στόχο την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.
 Αναρτήθηκε από 
 Σχόλια