ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΒΑΡΝΑΚΑ: Ξεχάσαμε γεωλογική και στατική μελέτη stop...
ΑΠΟ ΜΥΤΙΚΑS PRESS 

        Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 2 Νοεμβρίου, στην αναμόρφωση προϋπολογισμού που έγινε, μεταφέρθηκε ποσό 11.116 €, στον Κ.Α. εξόδων 30-7412.021 με τίτλο «Εκπόνηση γεωλογικής μελέτης έργου ''Αποκατάσταση δρόμου νέου Βάρνακα - Παλαιού Βάρνακα στη θέση παλαιού φράγματος λόγω καθίζησης από πρόσφατες πλημμύρες''» και ποσό 5.355 €, στον Κ.Α. εξόδων 30-7412.022 με τίτλο «Εκπόνηση στατικής μελέτης έργου ''Αποκατάσταση δρόμου νέου Βάρνακα - Παλαιού Βάρνακα στη θέση παλαιού φράγματος λόγω καθίζησης από πρόσφατες πλημμύρες''».
       Ενώ η τοπογραφική, η αρχιτεκτονική, η υδραυλική και η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων έγιναν, ανακαλύφθηκε προσφάτως ότι λείπει η στατική μελέτη (από τις βασικές μελέτες κάθε έργου, που γίνεται πρώτη - πρώτη στην σειρά) και η γεωλογική μελέτη...............    Συνέπεια αυτού προβλέπεται και άλλη καθυστέρηση αποκατάστασης της ζημιάς στον κατεστραμμένο δρόμο, που ήδη έχει συμπληρώσει πάνω από χρόνο, ταλαιπωρώντας και δυσχεραίνοντας αφάνταστα τους πολλούς επαγγελματίες κτηνοτρόφους που έχουν τις εγκαταστάσεις τους στην τοποθεσία, οι οποίοι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ακούν τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων και να υπομένουν και να περιμένουν καρτερικά από αυτούς, επιτέλους να λυθεί το πρόβλημα τους.
      Εννοείται φυσικά, ότι εφόσον χάθηκε η ευκαιρία να γίνει το συγκεκριμένο έργο το περασμένο Καλοκαίρι, να γίνει μέσα στο Χειμώνα είναι δύσκολο έως αδύνατο με τις κατεβασιές μεγάλης ποσότητας νερού του χειμάρρου.
Άρα καλώς εχόντων των πραγμάτων πάμε για αρχές - μέσα - τέλος Καλοκαιριού. Υπομονή λοιπόν...

http://mytikaspress.blogspot.gr/
 
 Αναρτήθηκε από 

Σχόλια