Με ξεχωριστή επιτυχία η χοροεσπερίδα του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου στα Αγρίμια
Με ξεχωριστή επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου, χθες Σάββατο βράδυ 9 Ιανουαρίου 2016, στο κέντρο «Αγρίμια» στην Αθήνα.

      Πολύς κόσμος, Χρυσοβιτσάνοι, φίλοι τους και όχι μόνο, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου και χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά με πολύ κέφι και χορό, με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής. Οι καλεσμένοι κυριολεκτικά ξεφάντωσαν με ατελείωτο χορό και με πάρα πολύ κέφι μέχρι λίγες ώρες πριν ξημερώσει…........      Άξιοι «οικοδεσπότες» της βραδιάς ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Μάκης Ζορμπάς και όλα τα μέλη της διοίκησης του δραστήριου συλλόγου, που ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του στην ετήσια εκδήλωση. 
      Μέσα στη θερμή και πραγματικά οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρώτα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Την πίτα ευλόγησε οΑγραμπελιώτης αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπα-Βασίλης Πόπης ο οποίος έκοψε και το πρώτο κομμάτι.
      Στην επιτυχημένη εκδήλωση ο πρόεδρος Μάκης Ζορμπάς καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την τόσο μεγάλη προσέλευσή του. Χαιρετισμό έκανε ο Γιάννης Χρόνης,  ο  Παναγιώτης Στάικος, o Πάνος Σομπολος, o Τάγκας Δημήτριος, o Ναούμης Νίκος, ο Γιάννης Ζορμπάς.
Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ γλέντι και χορό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Πόπης Βασίλειος, ο πρόεδρος του χωριού Γιάννης Χρόνης, ο Δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Ναούμης, ο  Γιάννης Ζορμπάς Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου και αντιπρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου,    ο πρόεδρος Τ. Κ. Αγραμπέλου Τάγκας Δημήτριος, ο π Δήμαρχος Αστακού Στάικος Παναγιώτης, ο  π. Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος, ο δημοσιογράφος και ποιητής Κωστής Τσιάκαλος.
Από την Ξηρομερίτικη Εταιρία Λόγου και Τέχνης ο Γιώργος Κουβέλης, ο πρόεδρος του συλλόγου Αγραμπελιωτών  Μπολίκας Δημήτριος και τα μέλη Καμπέρης ΔημήτριοςΜπαμπάνης Βασίλης και Νταγιάντας Αθανάσιος.
 Από το σύλλογο Αρχοντοχωρίου   ο Παναγιώτης Σκέντζος, από το σύλλογο Προδρόμου από το σύλλογου Προδρόμου ο  Πρόεδρος Φώτης Νικολές   και το μέλος Βιβή Τίγκα ο π. πρόεδρος  Συλλόγου Αετού Θανάσης Αναγνωστέλος, η Ελευθερία Σώζου από το σύλλογο Θυρρείου, ο π Πρόεδρος του συλλόγου Κατούνας  Βαγγέλης Κουτιβής.Σχόλια