Η απάντηση του Νίκου Ναούμη στον Χρήστο Κολοβό για την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ

Αγαπητέ Χρήστο,
   Η εμπλοκή μου στα κοινά του τόπου μας, δημιουργήθηκε και  με το σκεπτικό  της ανάγκης που επικαλείσαι, δηλαδή την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με αναπηρία, μιας κατηγορίας στην οποία ανήκω κι εγώ. Γνωρίζω από πρώτο χέρι κατά συνέπεια όλα τα προβλήματα, διότι απλά τα βιώνω σε προσωπικό επίπεδο.
     Η παρούσα δημοτική αρχή γνωρίζεις πολύ καλά ότι αντιμετωπίζει μια σειρά δυσκολιών εξαιτίας της γενικότερης πολιτικοοικονομικής κατάστασης της χώρας. Πιστεύω όμως, ότι μέχρι σήμερα, έχει επιδείξει αποτελεσματικότητα, παρά την κατάσταση αυτή.
    Το θέμα της προσβασιμότητας αποτελούσε άγνωστη έννοια, για όλες τις προηγούμενες διοικήσεις του τόπου μας με ελάχιστες εξαιρέσεις........     Πρώτη φορά λοιπόν, τα θέματα που αφορούν τις εμποδιζόμενες ομάδες των συντοπιτών μας πέφτουν στο τραπέζι και χαίρομαι που είσαι ανοιχτόςσε μια τέτοια προοπτική συνεργασίας για το καλό όλων, όσων μας έχουν πραγματική ανάγκη.
     Ξέρω πως θα βρεις κι άλλους συνοδοιπόρους σε αυτή την προσπάθεια και όσον αφορά την δική μου συμμετοχή, δεν θα έλεγα ότι είναι αυτονόητη αλλά δεδομένη.
       Διότι προσωπικά σε συνεργασία με τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και όλους τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας έχουμε ήδη κάνει μεγάλη προεργασία στο ζήτημα αυτό και θα πάρουμε τις σχετικές πρωτοβουλίες όταν είμαστε έτοιμοι.
     Τέλος, έννοιες όπως το πολιτικό κόστος στην περίπτωση αυτή ακούγονται φαιδρές.

Κι ένα σχόλιο φίλε Χρήστο θα ήθελα να κάνω κλείνοντας…

Μιλάμε  σχεδόν καθημερινά, τηλεφωνικά, διαδικτυακά ή «δια ζώσης». Η επιστολή αυτή για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα δεν θεωρώ πως εξυπηρετεί κάτι, την στιγμή μάλιστα που μιλήσαμε και τηλεφωνικά και διαδικτυακά χθες το απόγευμα για το ίδιο ακριβώς ζήτημα…

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Νίκος

Σχόλια