Το αδιαχώρητο στον ετήσιο χορό των Αγραμπελιωτών στη «Μποέμισσα»


Μια απίστευτη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι καλεσμένοι στο χορό του Συλλόγου Αγραμπελιωτών χθές βράδυ, Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, στο κέντρο Μποέμισσα (Πειραιώς 69 και Ασωμάτων, στο Θησείο) Αθήνα. 
     Στο κέντρο δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο αφού η προσέλευση ήταν απίστευτη και κατακλύστηκε από τους συγχωριανούς και τους φίλους και πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ, απολαμβάνοντας το όμορφο πρόγραμμα του κέντρου.......     Η επιτυχημένη εκδήλωση άνοιξε με τον Αντιπρόεδρος Β΄:   Βασίλη Μπαμπάνη, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, στη συνέχεια οΠρόεδρος της Τ.Κ. Αγραμπέλου Δήμος Τάγκας  μετέφερε τις ευχές για καλή χρονιά, γεμάτη υγεία από όλους τους συγχωριανούς και αμέσως μετά ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μπολίκας ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκριση στην εκδήλωση και  ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά. 
    Μέσα στη θερμή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την οποία ευλόγησε ο Αγραμπελιώτης αξιοσέβαστος ιερέας, ο π. Βασίλης Πόπης.
      Ακολούθησε ένα όμορφο γλέντι όπου μικροί και μεγάλοι γέμισαν ασφυκτικά την πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
     Στη δημοτική ώρα εμφανίστηκε ο συμπατριώτης Θανάσης Αναγνωστέλος ο οποίος διασκέδασε όλους τους καλεσμένους με τα παραδοσιακά τραγούδια του. 

      Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο πρωθιερέας Πόπης Βασίλειος, ο Δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου ΞηρομέρουΓιάννης Ζορμπάς,   ο Γιατρός και π. Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάικος, από τον Περιβαλλοντικό σύλλογο Χρυσοβίτσας ο Πρόεδρος Μάκης Ζορμπάς  ηΜαρία Πίττα και ο Πέτρος Ζώγας, ο π. πρόεδρος του συλλόγου Αετού Θανάσης Αναγνωστέλος, ο Αντιπρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρίας Λόγου και ΤέχνηςΓιώργος Κουβέλης, και από το συλλόγου Θυρρείου η Ελευθερία Σόζου  κ.α. 

Και του χρόνου….

Αναρτήθηκε από 

Σχόλια