Με ξεχωριστή επιτυχία η χοροεσπερίδα των ΣτρογγυλοβουνιωτώνΈνα πανέμορφο και ιδιαίτερα διασκεδαστικό μεσημέρι πέρασαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Στρογγυλοβουνιωτών (Δήμος Ξηρομέρου) στην ετήσια χοροεσπερίδα τους, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, στην ταβέρνα «Η Στάνη Του Βλάχου»,  στην Πετρούπολη.
     Η χοροεσπερίδα έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους Στρογγυλοβουνιώτες να σμίξουν ξανά, να γλεντήσουν και να χορέψουν με την ψυχή τους........     Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία ευλόγησε ο Αγραμπελιώτης αξιοσέβαστος ιερέας, ο π. Βασίλης Πόπης, πρωθιερέας στον Άγιο Σπυρίδωνα. 
      Λίγο μετά την κοπή της πίτας, ο Αντιπρόεδρος Νικόλαος Ράπτης καλωσόρισε τους καλεσμένους και μετέφερε  τις ευχές από τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Στρογγυλοβουνίου Κωνσταντίνο Ράπτη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί  λόγω των μπλόκων των αγροτών. 
        Στη συνέχεια, η πρόεδρος Πηγή Χατζή αφού ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος, μίλησε για τις δραστηριότητες και το πρόγραμμα του Συλλόγου. 
          Μετά το πέρας της τελετής οι καλεσμένοι γλέντησαν και χόρεψαν με πολύ κέφι μέχρι τις απογευματινές ώρες.
Και του χρόνου!..
http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/02/blog-post_66.html#more
Σχόλια