ΝΙΚΟΣ ΝΑΟΥΜΗΣ: Συγχαίρω την Φλόγα Παλαιομάνινας για τη γενναία απόφαση της να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα


   Ο Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου Νίκος Ναούμης με ανακοίνωση τουσυγχαίρει την ομάδα της Φλόγα Παλαιομάνινας για τη γενναία της απόφαση να αποχωρήσει από τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική και τονίζει ότι η αποχώρηση ας αφυπνίσει συνειδήσεις επιτέλους και ας βγάλει από τον λήθαργο όλους όσοι έχουν καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο βόθρο. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Ναούμη: 

     Την Παρασκευή, ο δήμος Ξηρομέρου και ο Αστακός υποδέχονται την Ολυμπιακή Φλόγα. Μια φλόγα σύμβολο για την πατρίδα μας, για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.
    Στον αντίποδα, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν συγκινούνται απ’ όλα αυτά και γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους έννοιες και ιδανικά όπως το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα.....     Η αποχώρηση της ομάδας του χωριού μου από τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία ας αφυπνίσει συνειδήσεις επιτέλους και ας βγάλει από τον λήθαργο όλους όσοι έχουν καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο βόθρο.
     Συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη διοίκηση του συλλόγου Φλόγα Παλαιομάνινας για την δύσκολη μα συνάμα και γενναία απόφαση να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.
    Ο αθλητισμός είναι γιορτή και όσοι τον δηλητηριάζουν δεν έχουν θέση σε αυτόν.

Νίκος Ναούμης
Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου
 
Αναρτήθηκε από 


Σχόλια