Αποπερατώνεται το νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας Μύτικα


Του κ. Νίκου Θ. Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου

Άρχισαν σήμερα οι εργασίες αποπεράτωσης του νέου κτιρίου τουΚέντρου Υγείας Μύτικα. Με χαρά και αισιοδοξία υποδεχόμαστε αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, την ανάδοχο του έργου κατασκευής του νέου κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα κα Αικατερίνη Τσιπά με το συνεργείο της τεχνικών, για τηνσυνέχιση των εργασιών αποπεράτωσης του (πλακόστρωσης του δαπέδου, ελαιοχρωματισμός κτιρίου, τοποθέτησης θυρών και παραθύρων, διαμόρφωσης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, με κατασκευή πισίνας για ασθενείς, κλπ εργασιών)....

Ευχόμαστε στην κα Τσιπά και στο συνεργείο της καλή δύναμη, για ευόδωση των εργασιών για να λάμψουν καλύτερες ημέρες για τον δύσμοιρο τόπο μας στον τομέα της Υγείας, αφού πλέον θα διαθέτουμε σύγχρονο κτίριο και εναπόκειται στην Πολιτεία να το εφοδιάσει ΑΜΕΣΩΣ με βιοϊατρικό εξοπλισμό.

Ο συμπατριώτης μας Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Μιλτιάδης Ζαμπάρας, με τις μέχρι σήμερα θετικές του ενέργειες, μας δίνει ΕΛΠΙΔΕΣ!!! «Ας βάλει και ο Θεός το χέρι του».

Μύτικας 1.7.2016

Νίκος Θ. Νταής

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Επισκεφθήκαμε το πρωί το εργοτάξιο του νέου κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα και συνομιλήσαμε με τους εργάτες, καλωσορίζοντας τους με την σειρά μας στον Μύτικα. Επίσης συνομιλήσαμε και τηλεφωνικά με την κα Τσιπά, την καλωσορίζοντας την στο τόπο μας και η οποία μας διαβεβαίωσε ότι, πολύ πριν από τα Χριστούγεννα θα έχει ολοκληρώσει την εργολαβία της στο νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα. Πρόσφατα μάλιστα ο Δήμος Ξηρομέρου έδωσε την απαραίτητη παράταση εργασιών (δείτε εδώ) έως 31.12.2016 (η τελευταία που μπορεί να δοθεί).
Άρα πολύ σύντομα θα διαθέτουμε σύγχρονο κτίριο Κέντρου Υγείας και πλέον θέλει αγώνα και προσπάθεια ώστε να εξοπλιστεί και να επανδρωθεί σύντομα ώστε επιτέλους να δούμε τον τομέα της υγείας της περιοχής μας να ανασταίνεται. Άρα μας περιμένει όλους πεδίο δόξης λαμπρό.....


http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/07/blog-post_2.html

Σχόλια