Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνέλευση κατοίκων στη ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ Ξηρομέρου        Με πρωτοβουλία και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου Γιάννης Χρόνης, συγκάλεσε την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016, Συνέλευση Κατοίκων της Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου.  
       Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού για ενημέρωση και συζήτηση πάνω σε σημαντικά θέματα που αφορούν το χωριό, ώστε να ληφθούν αποφάσεις και να καθοριστούν ενέργειες για το μέλλον, την πρόοοδο, την ανάπτυξη της Χρυσοβίτσας και γενικότερα την αναβάθμιση της περιοχής.....


   Στη συνέλευση παραβρέθηκαν και πολλοί μίλησαν: Ο εφημέριος του χωριού πάτερ Φώτιος Χαντζήςο αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, ο Δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γεωργαλής, ο Δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Προδρόμου Τάκης Παπούλιας, οι πρόεδροι των συλλόγων: Τα κόροντα: Ταξιάρχης Σάββας και Περιβαλλοντικού: Μάκης Ζορμπάς, ο πρόεδρος της Ομάδας Δημήτρης Μούρκας και πολλοί κάτοικοι. 
    Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα θεματα όπως: Ύδρευση, ΤΟΕΒ, αγροτικοί δρόμοι, σκουπίδια, όμβρια ύδατα, αδέσποτες αγελαδες, βιομάζα, ομάδα ΑΕ Χρυσοβίτσας και άλλα.

     Πιστεύουμε πως οι συνελεύσεις κατά τις οποίες οι Πρόεδροι θα ενημερώνουν τους κατοίκους τους αλλά και θα δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να εκφράσουν τη γνώμη τους μόνο θετικά μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και μακάρι να πραγματοποιούνται αντίστοιχες συνελεύσεις σε όλα τα χωριά. 


http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/08/blog-post_865.html

Σχόλια