Σάλος από καταγγελίες για ξυλοδαρμό αστυνομικού στις Φυτείες, από συγγενείς του βουλευτή της Χρυσής Αυγής K. Μπαρμπαρούση

-Παρόν στο επεισόδιο φέρεται να ήταν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούσης
-Το περιστατικό μέσα σε καφενείο στις Φυτείες όπου οι συγγενείς του βουλευτή φέρονται να χτύπησαν τον αστυνομικό
-Το... ξύλο φαίνεται πως ήρθε ως συνέχεια χθεσινού καβγά με αφορμή την... προτεραιότητα με το αυτοκίνητο
-Θα σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία για την εμπλοκή Μπαρμπαρούση στην υπόθεση και θα σταλεί στη Βουλή

      Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ένας συγγενής (μάλλον εξάδελφος) του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση, χθες, είχε φραστικό επεισόδιο με έναν αστυνομικό -που υπηρετεί στην Αθήνα- για το ποιος είχε προτεραιότητα να περάσει με το αυτοκίνητο. Όπως φαίνεται όμως, η διαφωνία τους δεν τελείωσε εκεί.
    Σήμερα και ενώ ο αστυνομικός ήταν μέσα σε καφενείο, στις ΦΥΤΕΙΕΣ περιοχή Ξηρόμερο, δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν απ' έξω και βγήκαν από αυτά συγγενείς του ανθρώπου με τον οποίο είχε χθες τη διαφωνία. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης λένε οι πληροφορίες.....    Κρατώντας αντικείμενα στα χέρια, οι άνθρωποι αυτοί -παρουσία του Κ. Μπαρμπαρούση- φέρονται να χτύπησαν τον αστυνομικό ο οποίος τραυματίστηκε. Οι πληροφορίες λένε ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

"Ο βουλευτής έβριζε και απειλούσε"
    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο agriniopress.gr ο Κ. Μπαρμπαρούσης έβριζε και απειλούσε κατά την ώρα της αποχώρησης του από το σημείο του επεισοδίου στο καφενείο, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού των Φυτειών. Στο σημείο πήγε αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον διοικητή του Α.Τ. της Κατούνας.
     Σύμφωνα με πηγές του newsIT.gr με αυτεπάγγελτη διαδικασία, θα γίνει έρευνα για συμβάν και θα σχηματιστεί δικογραφία με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης (επειδή οι άνθρωποι πήγαν στο καφενείο κρατώντας αντικείμενα).
      Μάλιστα, η δικογραφία θα διαχωριστεί και μετά το σχηματισμό της θα αποσταλλεί στη βουλή το "κομμάτι" της που θα αφορά την εμπλοκή του βουλευτή Μπαρμπαρούση.
http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/08/k_22.html

Σχόλια