Ανακατατάξεις στην δημοτική αρχή Μεσολογγίου - Ποιοι πάνε που : Ανακοινώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο οι νέοι αντιδήμαρχοι και προέδροι νομικών προσώπων

       Τους νέους αντιδημάρχους ανακοίνωσε στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου ο δήμαρχος Ν. Καραπάνος, στην οποία εκλέχθηκαν και τα μέλη των Νομικών Προσώπων του δήμου.....Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι:

=Οικονομικών, Διοικητικού και Αναπληρωτής Δημάρχου, Σπύρος Καρβέλης ο οποίος ορίζεται και αναπληρωτής δημάρχου.
=Τεχνικής Υπηρεσίας και Ανάπτυξης, Σπύρος Διαμαντόπουλος,
=Καθαριότητας, Ποιότητας Ζωής και Αισθητικής Αναβάθμισης, Γιώργος Καραπαπάς,
=Υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού, ο κ. Ψιλογιάννης και στις Οινιάδες παραμένει ο Κ. Ρόμπολας.

-Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ορίστηκε ο Παναγιώτης Σταράμος,Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου παραμένει ο Ντ. Γιαννόπουλος και τηςΚοινωφελούς ο Τ. Σκαρμούτσος. Την προεδρία της ΔΕΥΑΜ αναλαμβάνει ο Γ. Κοντογιάννης, ενώ στο ΧΥΤΑ παραμένει ο Γ. Παπαδόπουλος.

    Εν τω μεταξύ ο δήμαρχος αποφάσισε να ενεργοποιήσει και πάλι την Αναπτυξιακή του δήμου, η οποία είχε μείνει ανενεργή μέχρι να γίνει ο οικονομικός έλεγχος, ο οποίος ολοκληρώθηκε και θα ανακοινωθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Πρόεδρος ορίστηκε ο Δημ. Μπουσμπουρέλης.
     Με απόφαση του Ν. Καραπάνου αύριο Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, θα ορισθούν επίσης οι πρόεδροι της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, καθώς και οι νέοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι.

http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/09/blog-post.html

Σχόλια