ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                          

ΝΟΜΟΣ  ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ                                 

Ν.Π.Ι.Δ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Τηλ. 2646041482           
e-mail: k.epixeirhsh_dxiromerou2016@yahoo.com


Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνος Γεωργούλας επισκέφτηκε Σχολεία του Δήμου Ξηρομέρου ώστε να μοιράσει αθλητικό υλικό, γλυκίσματα και ευχές στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς

Αναλυτικότερα, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου βρέθηκε αρχικά στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσοβίτσας, με υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης, όπου τον υποδέχτηκαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου με τα παιδιά. Τους μοίρασε το αθλητικό υλικό (μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βολει) καθώς και κάποια Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και τους έδωσε ολόθερμες ευχές για τις ημέρες των εορτών με την υπόσχεση να στηρίζει και να υλοποιεί τα αιτήματά τους όσο το δυνατόν περισσότερο.
Στη συνέχεια μετέβη με το προσωπικό της Κοινωφελούς στο Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο. Εκεί τον υποδέχτηκαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βασιλόπουλου κ. Χολής Δημήτριος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ρηγάλος Χριστόδουλος. Αφού συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς τα προβλήματα του σχολείου και δεσμεύτηκε για άμεση λύση σε κάποια από αυτά, έδωσε τις ευχές του σ’ όλους τους μαθητές του σχολείου ανά τάξη και τους δώρισε το αθλητικό υλικό που τόσο επιθυμούσαν μαζί με κάποια γλυκίσματα για να κεραστούν.
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο Αρχοντοχωρίου με τον Γυμναστή του ΚΔΑΠ Κανδήλας. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, τα παιδιά και ο Πρόεδρος Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου κ. Λιοντάκης Γεώργιος τους υποδέχτηκαν με χαρά και συζήτησαν μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία. Μοιράστηκε το αθλητικό υλικό και τα γλυκίσματα ενώ δόθηκαν θερμές ευχές για τις ημέρες.
Στην συνέχεια βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Κανδήλας συναντώντας εκπαιδευτικούς και μαθητές για να τους μοιράσει το αθλητικό υλικό και να τους δώσει τις ευχές και τα κεράσματα με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κανδήλας κ. Κράββαρη Σπυρίδων. Τα χαμόγελα των παιδιών και η χαρά τους έδωσαν αισιοδοξία για ένα καλύτερο σχολείο και ένα καλύτερο αύριο, με περισσότερη προσπάθεια από την Κοινωφελή Ξηρομέρου ώστε να υλοποιεί κάθε τους αίτημα.
Τέλος, επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα δωρίζοντας και εκεί γλυκίσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καθώς και αθλητικό υλικό για το σχολείο με την Πρόεδρο της Τ.Κ. Μύτικα κ. Βέρρη Ιωάννα. Ευχήθηκε καλές γιορτές και υγεία στα παιδιά του σχολείου και στις οικογένειές τους.


Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Ξηρομέρου κ. Γεωργούλας, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι υπάλληλοι εύχονται σ’ όλα τα παιδιά και σ’ όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές με υγεία, αγάπη, γαλήνη και δύναμη!


Σχόλια