ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ "ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ": Έκτακτη επιχορήγηση ποσού 50.000 ευρώ στο ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Να διευκρινίσουμε ότι το παρακάτω δελτίου τύπου, εκδόθηκε απο το Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων "Τα Κόροντα" και όχι από το Δήμο Ξηρομέρου, όπως εκ παραδρομής αναφέρθηκε.

            Με αίτημά του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας του Δήμου Ξηρομέρουζήτησε έκτακτη επιχορήγηση, μέσω του Δήμου, προκειμένου να επισκευάσει τις μεγάλες ζημιές που υπέστησαν τα αντλιοστάσια άρδευσης από θεομηνίες (πλημμύρες) που είχαν σαν αποτέλεσμα την μη άρδευση του κάμπου της Χρυσοβίτσας και της ευρύτερης περιοχής.....   Μαζί με την έκθεση στάλθηκε και σχετική τεχνική έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, που αναφέρει αναλυτικά τις παραπάνω ζημιές καθώς και το κόστος επισκευής τους. Να σημειωθεί ότι το ως άνω αίτημα του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας θεωρείται δίκαιο και απολύτως αναγκαίο διότι η λειτουργία του έργου αυτού κρίνεται απαραίτητη για την επιβίωση των αγροτών της περιοχής. 
      Μετά τις ενέργειες του Δημάρχου Ξηρομέρου και την παρέμβαση τουΣυνδέσμου Χρυσοβιτσάνων "Τα Κόροντα" ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευαγ. Αποστόλου εκδήλωση το ενδιαφέρον του κι έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας και ενέκρινε έκτακτη επιχορήγηση 50.000 ευρώ για την επισκευή των αντλιοστασίων και του αγωγού άρδευσης.
    Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου "Τα Κόροντα" εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση.

http://xiromeronews.blogspot.gr/2017/12/50000_7.html#more

Σχόλια