Καλύβια. Τα παιδιά ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα!Καλύβια. Τα παιδιά ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα!
Η προετοιμασία για τα Χριστούγεννα και τις γιορτές συνεχίζεται στο Νηπιαγωγείο Καλυβίων, με το στόλισμα του σχολείου και τις όμορφες κατασκευές των μικρών παιδιών, ενώ ήδη σε περίοπτη θέση έχει τοποθετηθεί το στολισμένο έλατο!
Με την καθοδήγηση της Νηπιαγωγού, κας Γιούλης Αυγέρη, οι μαθητές έφτιαξαν γιορτινές κάρτες και στολίδια για την αίθουσα και ωραία σχέδια στα παράθυρα τους σχολείου τους, έκαναν σε χαρτοκοπτική, καταπράσινα έλατα, ελαφάκια και πιάτα-¨χιονάνθρωπους",  ετοίμασαν ημερολόγια και έφτιαξαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα φωτίζει με πολύ αγάπη όλες τις άγιες και γιορτινές μέρες.
Η κ. Αυγέρη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα Χριστούγεννα είναι αφιερωμένα κατά κύριο λόγο στα παιδιά. Γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθούμε να τα κρατάμε ευτυχισμένα χαρίζοντάς τους όμορφα χαμόγελα, τα οποία είναι η δική μας ανταμοιβή. Στις γιορτές νιώθω πιο κοντά στα παιδιά, περισσότερο από κάθε άλλη φορά και προσπαθώ να τους χαρίζω όση περισσότερη μαγεία μπορώ.....»
Για το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται επίσκεψη της δασκάλας, των μικρών μαθητών αλλά και των γονέων τους, στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που βρίσκεται στο χωριό μας, ενώ η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου θα πραγματοποιηθεί το πρωινό της Παρασκευής  22 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει μικρά σκετσάκια και ποιήματα από τα παιδιά, τα κάλαντα των εορτών, αλλά και πολλά γλυκίσματα!
Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλους!!!
Πηγή: kalyvia.gr

Σχόλια