Γιορτινή ατμόσφαιρα χθες στη ΒΟΝΙΤΣΑ -Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου την ΤΕΤΑΡΤΗ στα ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ και την ΠΕΜΠΤΗ στην ΠΑΛΑΙΡΟ!

       Υπο τους ήχους των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών της φιλαρμονικήςΒόνιτσας άναψε χθες 10.12.2017, το απόγευμα, τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Βόνιτσας.

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις που είχαν αναβληθεί σε Παλιάμπελα και Πάλαιρο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

        Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν. Όλα τα χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είναι στολισμένα και σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με επίκεντρο το παιδί έχουν ήδη ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία σε Βόνιτσα και Κατούνα.
    Η Χριστουγεννιάτικες γιορτές των παιδιών που από όλους έχει αγκαλιαστεί και καθιερωθεί μεταφέρονται σε Παλίαμπελα και Πάλαιρο..........   Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα γίνει στα Παλιάμπελα του Δήμου Ακτίου ΒΟΝΙΤΣΑΣ στις 17.00. 
     Άναμμα του δέντρου με μαγικά κόλπα, Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και μουσική στα Παλιάμπελα σε συνεργασία με την Κοινότητα Παλιαμπέλων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Ο Μύλος“

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στην πλατεία της Παλαίρου στις 17.00 μμ
-Μουσική από την Φιλαρμονική της Βόνιτσας,
-Τον Άγιο Βασίλη που θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδάκια,
-Στολισμός και ο φωτισμός του δένδρου από όλα τα παιδάκια
-Δωράκια για τα παιδιά από τον Αϊ Βασίλη
-Γράμμα στον Αϊ Βασίλη 
-Λουκουμάδες για τα παιδιά και ζεστό κρασί για τους μεγάλους.
-Καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης ( 3 ώρες ) μασκότ Χιονάνθρωπος και Μασκότ Τάρανδος καθώς και ο Άγιος Βασίλης θα πλαισιώνουν την γιορτή και θα φωτογραφίζονται με τον κόσμο.
-Δύο ξωτικά γεμίζουν με χρώμα και χριστουγεννιάτικα σχέδια τα παιδικά πρόσωπα με Χριστουγεννιάτικο face painting.
   Και φυσικά από την παρέα την πρώτη ώρα της εκδήλωσης δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ξυλοπόδαρος-Χριστουγεννιάτικο δέντρο για ξεχωριστές γιορτινές φωτογραφίες και παιχνίδια .

Christmas Magic Spirit Show
       Μετά το άναμμα του δέντρου ο Μάγος Oscar και ο γκαφατζής αντίζηλος του Mojo το μαγικό ξωτικό επί σκηνής σε ένα εντυπωσιακό διαδραστικό comedy magic show με mini illusion διάρκειας 1 ώρας που θα προκαλέσει άφθονο γέλιο, θα αφήσει το κοινό με το στόμα ανοιχτό να απορεί αν αυτό που είδε είναι αληθινό ή όχι..
     Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές επίκεντρο έχουν τα παιδιά. Στόχος και ευχή είναι αυτές ,οι στιγμές να τους μείνουν αξέχαστες, να μείνουν βαθιά χαραγμένη στο μυαλό τους.
   Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε στις γιορτινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Παλιάμπελα και Πάλαιρο που για μια ακόμη φορά έχει την συμμετοχή και την στήριξη πολλών ενεργών συλλόγων του Δήμου μας .

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας
Ο Πρόεδρος
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

***********************************************
ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΒΟΝΙΤΣΑ:
της Ειρήνης Δεληνικολή  https://xiromeronews.blogspot.gr/?m=1

Σχόλια