Το ΕΠΑΛ Κατοχής χάρισε απλόχερα… χαμόγελα! (φωτο)


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία δυο καθηγητριών του ΕΠΑΛ Κατοχής,  για την συγκέντρωση προϊόντων αλλά και χρημάτων για την ενίσχυση του Σπιτιού του “Χαμόγελου του Παιδιού” στα Καλύβια Αγρινίου.
Στην πρωτοβουλία η ανταπόκριση ήταν συγκινητική, τόσο από την Διεύθυνση του Σχολείου, όσο και από όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς με πρώτα και κύρια από την ίδια την τοπική κοινωνία.
Η παράδοση της βοήθειας που συγκεντρώθηκε έγινε σήμερα Παρασκευή, απο τα Τμήματα του Τομέα Υγείας – Πρόνοιας και την Γ’ τάξη των Ηλεκτρολόγων του ΕΠΑΛ Κατοχής, με την συνοδεία των καθηγητριών Αγγελικής Τσακανίκα, Βασιλικής Ράπτη και του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά......

 Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση της Διεύθυνσης του σχολείου στο προφίλ της σχολικής μονάδας στο facebook:

“Ποιον να πρωτοευχαριστήσουμε!!!!!!! 
Τις καθηγήτριες κ. Τσακανίκα Αγγελική και κ. Ράπτη Βασιλική για την πρωτοβουλία τους εκ μέρους του σχολείου.
Τα παιδιά του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και την Γ τάξη των Ηλεκτρολόγων που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις στο Αγρίνιο.
Όλα τα παιδιά του ΕΠΑΛ Κατοχής (κυρίως του Τομέα Υγείας -Πρόνοιας) για τις προσπάθειες που έκαναν για την συλλογή των προϊόντων και της χρηματικής ενίσχυσης.
Τον Σύλλογο των καθηγητών του ΕΠΑΛ Κατοχής για την οικονομική ενίσχυση.
Τους συνοδούς καθηγητές κ. Πανά Επαμεινώνδα, κ. Τσακανίκα Αγγελική και κ. Ράπτη Βασιλική.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ…. ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”
Να σημειώσουμε ότι με το χρηματικό ποσό που μαζέψαμε, αγοράσαμε προϊόντα (κυρίως κατεψυγμένα) από το σουπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και τα παραδώσαμε επιτόπου.

Η πόρτα επικοινωνίας που ανοίξαμε με το “Χαμόγελο του Παιδιού”, άνοιξε και ένα μεγάλο χαμόγελο στην καρδιά μας!!!!!! Η συγκίνηση που νιώσαμε από την αντίδραση των Υπευθύνων ήταν μεγάλη!!!!!!
Η Διεύθυνση του ΕΠΑΛ Κατοχής θα κρατήσει τη πόρτα αυτή ανοιχτή…………..Σας προσκαλούμε όλους να νιώσετε μαζί μας αυτή την συγκίνηση και να στηρίζετε την προσπάθειά μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε τα χαμόγελα στα παιδιά μας…..στο μέλλον μας!!!!!”
Δείτε φωτογραφίες από την παράδοση της βοήθειας:
http://www.agriniopress.gr/
http://xiromeronews.blogspot.gr/

Σχόλια