Διευκολύνσεις στις φορολογικές υποχρεώσεις των πλημμυροπαθών της Αιτωλοακαρνανίας με Yπουργική απόφαση

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου για τις φορολογικές υποχρεώσεις των πλημμυροπαθών  καθώς με σχετική εντολή που έδωσε στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει ζητήσει να υπάρξει σχέδιο Υπουργικής Απόφασης για διευκολύνσεις προς επαγγελματίες και επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στις πληγείσες από τις καταστροφικές πλημμύρες, περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, επικαλούμενη την πρόσφατη επιστολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, με την οποία υπέβαλε σχετικό αίτημα.

Για τις ενέργειές της η κ. Παπανάτσιου ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη και αναμένει την ολοκλήρωση της διαδικασίας μέχρι και την έκδοση της υπουργικής απόφασης.
Ειδικότερα, ο κ. Κατσιφάρας, δήλωσε: «Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων και συνεχίζουμε τις διεκδικήσεις μέχρι την τελική υλοποίηση τους. Είμαστε παρόντες με κάθε τρόπο, μέχρι να επιστρέψει η κανονικότητα στην καθημερινή ζωή των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας και να προχωρήσουν άμεσα οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να αποκατασταθούν εγκαίρως τα προβλήματα».
 
https://xiromeronews.blogspot.gr/?m=1

Σχόλια