Αιτωλοακαρνανία: Επιτέλους βρέθηκε ο μεγάλος νικητής του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου που κερδίζει 2 εκατομμύρια ευρώ

Το είχε ξεχάσει ένα μήνα στο συρτάρι

Σενάριο ταινίας θυμίζει η ιστορία του μεγάλου νικητή του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε μπροστά στο αστρονομικό έπαθλο. Ο τυχερός των 2 εκατομμυρίων ευρώ είχε ξεχασμένο τον «χρυσό» λαχνό σε ένα συρτάρι και τον ανακάλυψε τυχαία. Αν και είχε διαβάσει ότι αναζητείται ο κάτοχος του πρώτου αριθμού, δεν πέρασε στιγμή από το μυαλό του ότι μπορεί να είναι εκείνος

Έτσι, με το λαχείο ανά χείρας πήγε σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ για να δει αν κερδίζει. Ο πράκτορας, όταν έλεγξε τους αριθμούς του λαχνού και διαπίστωσε ότι είχε μπροστά του τον υπερτυχερό της Πρωτοχρονιάς, δίστασε να του ανακοινώσει μονομιάς τα σπουδαία νέα. Αρχικά, του πρότεινε να καθίσει σε μια καρέκλα και αφού πέρασαν μερικά λεπτά, με τον μεγάλο νικητή να κάνει επίμονες ερωτήσεις για το εάν κερδίζει, ο πράκτορας του ζήτησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και τότε του αποκάλυψε ότι κερδίζει 2 εκατομμύρια ευρώ!
Η «έμπνευση» του λαχειοπώλη
Μια σειρά από απίθανα γεγονότα συνέβησαν στον μεγάλο νικητή του πρωτοχρονιάτικου λαχείου, το οποίο μάλιστα δεν ήταν και η πρώτη επιλογή του, όταν θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του. «Δώσε μου ένα ΣΚΡΑΤΣ», είπε σε έναν πλανόδιο λαχειοπώλη. Εκείνος, όμως, του αντιπρότεινε να πάρει ένα λαχείο «για το καλό των εορτών». Χωρίς να φέρει αντίρρηση, άφησε τον λαχειοπώλη να επιλέξει για εκείνον μια πεντάδα, πλήρωσε και κυριολεκτικά ξέχασε τον λαχνό στην τσέπη του.
Πέρασαν λίγες ημέρες, έγινε η κλήρωση του λαχείου και εκείνος αναζητώντας ένα άλλο έγγραφο, ανακάλυψε τον ξεχασμένο λαχνό και τον… αποθήκευσε σε ένα συρτάρι.
Είδε στην τηλεόραση ότι … αναζητείται
Ο νικητής του λαχείου βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι, όταν είδε στην τηλεόραση ότι αναζητείται ο μεγάλος τυχερός των 2 εκατομμυρίων ευρώ. «Βρε τον τυχεράκια», άρχισαν να σχολιάζουν, κάνοντας εικασίες για το λόγο που διατηρεί κρυφή την ταυτότητά του και δεν έχει πάει ακόμη να εισπράξει το έπαθλο.
protothema.gr

Σχόλια