Φεύγει η τράπεζα Πειραιώς από την ΚΑΤΟΥΝΑ


ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 

         Σαν κεραυνός έπεσε σήμερα στην Κατούνα, η είδηση για την επικείμενη κατάργηση του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς. Με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό τηναγροτική δραστηριότητα της περιοχής, εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους από  την Κατούνα και όλες τις τοπικές κοινότητες του π. δήμου Μεδεώνος,το ενδεχόμενο να κλείσει το υποκατάστημα προκαλεί έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία.
        Σύμφωνα με πληροφορίες η ενημέρωση από την Τράπεζα αναφέρει ότι στα τέλη Φεβρουαρίου 2018, το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο  κέντρο της Κατούνας θα κλείσει, κάτι που προκάλεσε ανησυχία στους δημότες και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους που εξυπηρετούνταν από το εν λόγω κατάστημα....


    
  Η Κατούνα αν κλείσει η Τράπεζα θα μαραζώσει στην κυριολεξία. Οι αγρότες θα πληγούν ανεπανόρθωτα, οι μικροεπαγγελματίες θα δεχτούν καίριο πλήγμα. Ο κόσμος, οι γέροντες, οι μικροσυνταξιούχοι της περιοχής τίθενται σε διωγμό και Θα τρέχουν να εξυπηρετηθούν στις Τράπεζες της Βόνιτσας και της Αμφιλοχίας.
       Οι Κατουνιώτες μόλις το πληροφορήθηκαν ανησυχούν γιατί το χωριό κινδυνεύει να «νεκρωθεί». Ηδη έχουν φύγει σχεδόν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες τώρα έρχεται και η τράπεζα Πειραιώς η οποία βάζει λουκέτο στο υποκατάστημα και αυτό θα σημάνει την αρχή του τέλους για την τοπική οικονομία σε μια μεγάλη και ιστορική κωμόπολη.

Σχόλια